Betl_ay06 Merhaba kızlar 6 haftalık gebeyim canım hiç birsey istemiyor iştahım yok sanki içimde bir sıkıntı varmış gibi hissediyorum Karnın aç ama yemek istemiyorum yiyince midemi bulunduruyorum bu durumu yasayan varmı normalmi sizce
Alyacaganim Betl_ay06 ayniyiz cok normal canim ama sürekli az az biseyler ye zorla meyve olur salatalik olur havuc olur cubuk kraker olur yoksa bisey yemedikce dahada bulanir
SnmTt Betl_ay06 benimde öyle olmuştu 3 kilo verdim ilk 3 ay kusma falan aşırı olmamasına rağmen. Ama hiç bi zaman kendimi zorlamadım canımın istediğini yedim istediğimi yaptım. Hamilelik psikolojisi çok değişik bi anda içine giremiyosun ondan oluyo sonra alışıyorsun biraz sabır isteyen bi süreç yaşamayan bilmez😑
Karadenizf Betl_ay06 benim de öyle oldu canım 9 haftaya kadar çok halsiz kötü keyifsizdim aç ama yiyemez durumdaydım sabret çok kısa bir zamanda geçip gidecek iştahın açılacak 🥰
kubraersin50 Betl_ay06 camım bende 6 haftalığım benimde öyle bulantım var ve sanki içimde kötü bi his var gibi ama ben aksama doğru açılıyorum ve yemeyince emin ol daha çok mide bulantısı oluyor yemeye çalış bana en iyi gelen şey muz çorba kraker bol su o şekilde günü geçiriyorum ☺️
SnmTt Betl_ay06 Allah sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliğini 😇 fazla kafana takma derim her zaman hamile olmuyoruz tadını çıkar 🥰
happymooomms Betl_ay06 Bizde 7 haftalığız bende aynı durumdayım ne yesem midem bulanıyor yemesem de öyle ama az çok yemeye çalışıyorum mecburen 🤷🏻♀️ Yavaş yavaş yemeye çalış bence normal biz iyi olalım ki bebeklerimiz de iyi olsun inşaallah 🤲❤️
Gigy Ben de öyleydim 2 hafta önce geçti birden canım ,bulantı gibi de değil yemek anı elim ayağım çekiliyordu,zorla kendini bebiş için ,geçecektir 🙏