burcuatakann Kızlar beşik aldınız mı aldıysanız nasıl bir beşik aldınız yardımcı olurmusunuz ben bebeğime oda yapmayıp yatak odama beşik bide bebk için dolap alıcam çünkü tayinciyiz ve zaten bebek odada yatmıycak sonuç olarak.Sepet beşik düşünüyorum aslında sallanılabilir olsun istiyorum ama karar veremedim yardımcı olurmusunuz
Esrdmr burcuatakann ayni sekilde bizde tayinciyiz oda yapmadim hepsi buradada anne yani besik aldim ama buyuklerinden 90×120 olandan birde hamak besik aldim oturma odasinda mutfakta falan tasiyabilmek icin onusa cok oneriyorlar
Selen01 burcuatakann ben bambu sepet beşik aldım yatak odasına koymak için, artık ne kadar yatarsa ☺️ Daha sonrası içinde 140x80 Montessori yatak yaptırıyorum oda hazır dursun diye 😊
Meralll59 burcuatakann canım sepet beşikler yada anne yanları kısa vadeli kullanılabiliyor.ben karyola aldım sallanabilir özellikli(büyümesi yok).kirada oturduğum için ve ev değiştireceğim için 2 sene idare etmesi beni yeterli diye düşündüm.sonrasında nasipse bazalu oda yapacağım.(beşik fiyatı 300 TL alttan 2 çekmeceli.)
Canan06 burcuatakann bende sepet besik istemistim ama tavsiye etmediler civilden almış annem bende yatak odama koycm odasıda var ama nasl yatsn kendi başına
Fazilet2232 Sepet beşik alanlar genel olarak 8 9 aydan sonra değişiyolar veya baya zorlanıyolar bende cevremden görerek ve fikirlere bakarak dikdörtgen iki üç yaş arası anne yanı beşiği alıcam 😊
burcuatakann Fazilet2232 Benim arkadasımın oğlu 1 yaşında hala kullanıyor ama kararsız kaldım değiştirmkde istemiyorum sürekli sallanır anne yanlarınu bakıcam artık o zaman daha uzun kullansın istiyorum
burcuatakann Arendeniz Anladım canım güle güle kullan ne ladar kullanabilirisn benim için önemli olan 2 yasına kadar falan kullanalım diye
Arendeniz burcuatakann biz de 1,5 2 yaş için kullanmak üzere aldık zaten daha sonra kendisine oda yapacağız☺️
Pcosaragmen Tayinciyseniz park beşik almanı tavsiye ederim,hafif ve kolay taşınabilir,asansörlü olduğu için de uzun süre kullaniliyor ,etrafımdaki tayincilerin önerisi ,hepsi park beşik aldilar
Seymaert burcuatakann ben yatak odasına mobilya beşik ve dolap aldım. Oturma odama sepet beşik aldım oğlum 20 günden sonra sepet beşikde yatmadı. Uyuyor koyuyorum içine uyanıyor hemencik. Bebekten bebeğe değişirmiş. Bacak kadar boylarıyla yer seçiyorlar 🤣 tavsiyem çok pahalı birşey alma. Ben sepet beşiği çilekten aldım 900 tlye. Pişmanım 🤷♀️
Hasderluna Bizim evimiz 1+1, bebek için oda yapmıyoruz zaten çevremde oda yapanlar da pek kullanamadılar. Yurt dışına taşınma ihtimalimiz var zaten gezmeyi de çok seviyoruz o yüzden araştırdığım kadarıyla böyle durumlarda park yataklar hayat kurtarıcı oluyormuş. Hem sallanma aparatı, anne yanı gibi kullanma imkanı var hem de bebek büyüse de kullanılabiliyormuş.
Dkk Ben çilekten geleneksel beşik aldım uzun süre kullanılabilir fiyatta ekonomik geldi bakmanızı tavsiye ederim
Ozgesn burcuatakann ben park beşik alacağım 4 yaşına kadar falan rahatlıkla kullanıyorlar. İlk çocuğuma da bu şekilde yaptım 5 yaşına gelince oda yapmıştım . Buna da park beşik alıcam kanz marka bkac model beğendim Kraft da var aklımda bakalım 😊