Mucizeannisi Zynpbanu yok canım çok şükür 10 dan fazla olduğu olmadı bile hamd olsun 2 3 gündür çok yoruldum belki de ondan bilmiyorum 😕 teşekkür ederim
Mucizeannisi Ftszgn Allah razı olsun canım benim inşallah 32. Haftadayım ilk gebelik olunca tedirginlik fazla haliyle 😕🥰
Ftszgn Mucizeannisi AA ben de 32 ilk gebelik :) hepimizden razı olsun,ben serklajlıyım rahimde dikiş var düşük riskim vardı,o yüzden araştırmadığım şey kalmadı,aslında pek de iyi yapmadım psikoloji bozmaya birebir :)
Mucizeannisi ShrBkr evet canım maden suyu içiyorum ama sade içemiyorum biraz limon biraz tuz ile içebiliyorum. Onun dışında ilaçta kullanamıyorum inşallah biraz daha bekler meleğim 🤲🏻
Mucizeannisi Ftszgn aynen 3 gündür kafa beyin kalmadı yemin ederim neler araştırıyorum biraz içim rahatlıyor sonra başka bişey okuyup bunalıyorum sağ Salim alalım kucağımıza evlatlarımızı inşallah 🤲🏻
Sunshine1 Kızlar hepimize sağlıklı doğumlar inş. Ben de 22 haftadayım . Bugğn karnım kasıldı Sert ve şiş oldu top gibi. şuan biraz rahatladı magnezyum içince. Ama sürekli wc gittiğim halde karnımdaki baskı gitmiyor. Sürekli 2 3 damla idrar yapıyorum çok rahatsız ediyor. Var mı böyle şey yaşayan