TugceCakir Ayriyetten ebem 3 tup daha alıp kan değerlerine bakalım dedi ve kolestrolüm çok yüksek cikti :( bebekte sıkıntı değil ama sen top gibi olursun dedi çok moralim bozuldu
Zeyk TugceCakir sonuçlarını doktoruna gösterirsin daha uygun yorumlar yapar belki 😌 birde sağlık ocağından çıkan sonuçlar hep bir tık yüksek çıkıyor bilemedim
Emin_e TugceCakir doktorunuz daha net konusur ne yapmaniz gerektiğini de soyler hem, uzmeyin kendinizi onceden bulunmus hic degilse
TugceCakir Zeyk diyete soktu beni çok şükür şekerden korkuyordum onda sıkıntı yok da neyi çok seviyorsam yasakladı 😭
Zeyk TugceCakir ya kıyamam ama sağlığın için öyle düşün bence 😌🌸 ilk zorlanirsin sonra alışırsın bence
Erenveannesi Şeker yüksek çıktıysa diyetle çok rahat düşürebilirsin canım buna üzülmene gerek yok. Top gibi olursuna canın sıkıldıysa da boşver hamilelikte hepimiz top gibi değil miyiz 😅😊
TugceCakir Sekerim yüksek çıkmadı da kolestrol için korkuttu ama biraz araştırdım hamilelikte değerler yüksek çıkabiliyormuş ama yinede hamur işine hayır 😂😂