Gzemarss Kızlar yüz guzelesince ne derlerdi erkek mi kız mı? Ben 14+3üm yüzüm nurlandı kendimi çok tatlı buluyorum eşim de fark etmiş 😃😃
duygusm Gzemarss Anne güzelleşirse bebek erkektir derler. Bana da güzelleştin, kesin erkek diyorlardı ama bebeğim kız 😊🌸
Serap0733 Gzemarss ben cok güzelleştim kızmış:) hep oglan olcak güzelleştim diyordum:) hep hurafe onlar
Ececik07 Gzemarss erkek derler ama inanma bana bir şeyler oldu Nur indi pürüzsüzleşti falan ama kızım oluyor :))
ays_ays Gzemarss ben hamile olduğumu öğrendiğimde yüzüm çok gzl oldu kesin erkek dediler sonra haftalar geçtikçe sivilceler VS arttı. Öğrendikki kız şu an ağzımın burnumun yanları sivilce dolu yırttımda öyle ergenliğimde bile sivilcem böyle olmamıştı
Gamzedngdn Gzemarss bana da görenler güzelleşmişsin diyor ama cinsiyete bakmıyor canım kızım olacak ama çirkinleşmedim 😁
Aslalby Gzemarss bAna herkes yüzün güzelleşmiş derlerdi kesin erkek derlerdi bende hep aynıyım bence 😂😂 zaten güzelim derdim ama sonuç erkek bebek 😂😂😂 demek ki bazı şeyler tutuyor
Esmaemenova Gzemarss erkek derler canim))) 34 haftalik hamileyim kizim olucak inşAllah)) ve ben kendimi çoook çirkin hissediyorum