tgbactn Kızlar hasta olmayım die o kdr dkkat ettim ama son haftalarda yakalandım 🤧 neler yapmam gerek yardım edermisiniz, boğazım agrıo grip oldum 😷😷
Rkalkan tgbactn ballı limon içmeyi deneyinn çok sıcak olmasın 🙏🏼 Geçmiş olsun dikkat edin bizde 2 haftadır atlatamıyoruz .....🥴
Ececik07 tgbactn bol C vitamini meyve sıkıp sularını tüketin. Sambucol pastil alın boğaza iyi geliyor. Ben tereyağını eritiyorum içine pekmez koyuyorum çok sıcak oluyor 4-5 kaşık yiyorum Boğaz’ıma iyi geliyor. Tavuk suyuna çorba. Ve sürekli yatıp dinlenin terlemeniz daha iyi. Bunları yapıyorum. Geçmiş olsun
tgbactn Mervee58 bi arkdaşım da böyle oldu enfeksiyon bebeğin ciğerlerne geçmiş 10 gün küvezde kaldı 🤦♀️ aman Allah korusun ya, çok dkkat ettim ama nolduysa malsef yakalandım 🤧
tgbactn Ececik07 nane limon içsem zararı olmaz gebeliğe dimi, ıhlamur fln zararlı mı acaba. Sabahları hep portakal suyu içiyorum bide 🤦♀️ dedklernizi yapacam teşekkür ederim
Ececik07 tgbactn yok ben içiyorum sürekli yani gebelikte aşırı zararlı diye çok nadir şeyler var hemen her şey tüketiliyor miktarı önemli öyle bir bardaktan falan bir şey olmuyor.
Mervee58 tgbactn bende bundan korkup doktora sordum 33 haftalığım bende korkma sana bişey olmadığı sürece olmaz dedi🙏🏻 İnşallah hemen iyileşiriz🙏🏻