Busegulce Ön dört dişimde zirkonyum uygulaması var her hangi bi sorun yaşamamıştım şimdiye kadar ön dişlerimin ortasındaki et kocaman oldu dişlerimi kapatıyo resmen böyle bişey yaşayan var mı nasıl geçecek
Babyone Busegulce kalsıyum eksıklıgınden oluyo süt yogurt tuketımıne agırlık verın. Kalsıyum destegı alın doktorunuza sorup. 20 haftayı gectysenx magnezyum da ısteyeblırsnz doktorunzdan
K1996 Busegulce benim diş etlerim uzadı çok agrıyodu hep doktoruma dişçiye gitsem olur mu dedm oda gidebilirsin dedi gittiğimde gargara verdi 1 ay kullandım diz etlerim düzelmedi ama agrıları gecirdi
seda1anne Busegulce diş etlerinizi de yumuşak bir fırça ile fırçalayın kanayacaktır muhtemelen kanadıkça devam edin 1 haftaya toparlar , tuzlu suyla da Gargara yapın , toparlamazsa doktor onu lazerle alıyor Doktorunuzdan yazı alıp diş hekimine gidersiniz
Melos58 Busegulce alttaki diş etlerim hep şişti acıyor fırçalarken kanıyor doktora gittim buna bisey yapamam dedi eger cok kanarsa falan dedi ılık tuzlu suyla gargara yap ama fırçalamaya devam et dedi gebelikte sık görülen bisey dedi doğumdan sonra geçmezse gel etleri keseriz dedi
Busegulce Melos58 ön dişlerim zirkonyum takma diş yani et iyice büyüyüp dişimi sökecek diye korkuyorum açıkçası inşallah geçer hepimizin ki çünkü çok çirkin duruyo
Sinem62 Busegulce kalsiyum eksikliği falan değil canım çok iyi diş fırçalamam gerekir ilkten kanar ama geçer merak etme hamilelik döneminde diş etler böyle şeyler görülebilir önüne geçmek için günde en az iki kere fırçalaman lazım dişçide çalişıyorum bu arada