Busraaaa00 Suyu nasil normale doner daha 36 haftanin basindayim persembe tekrar gitcem ona gore konuscak erken dogum olabilir dedi 😢😢
Esmaemenova Busraaaa00 sağlikla kucaginiza alin canim🤲🏻doğsa bile erken doğum olmaz merak etmeyin coğu mekalede okudum ve doktorumda dedi 36 haftadan itibaren bebeğin bağişiklilik sistemi çok güclü kilosuda 2500 ustunde olunca solunum desteyi almiyor çoğu bebek doğup 1-2 gune eve cikabiliyorlar sadece 3-4 hafta cok uyuyorlar biraz hala anne karninda zannediyorlar kendilerini
Bbbbsra Busraaaa00 bendende azalma vardedı doktor havuc suyu muz bol su ıc kontrolleri sıklastırcaz dedı
Esmaemenova Busraaaa00 canim doktorlar 2500 ustunde olunca sorun olmaz diyor merak etme girmez İnşAllah girse bile 1 hafta saklarlar belki yeterki sağlikli olsun 1 hafta kalsin onun icin onemli ise sen stres yapma sakin bebeğin etkileniyor
DilekH Busraaaa00 kuzucum bir bardak havuç suyu için 6-7 tane havuç harcanıyor eş değer olmayabilir. Yada gün için de o kadar tüketebilirsin nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama merkez yerlerde meyve sıkan dükkanlar var ya oradan da alabilirsin belki evinde meyve sıkacağı yoktur ya da uğraşmak istemiyorsundur bu yöntemde işini görür
Esmaemenova Busraaaa00 korkma canim doğsa bile sağlikla kucağina alicaksin inşAllah haftasi iyi zaten 🤲🏻kiloya da cok takma 4 kq olup kuveze giren bebekler var sağlikli olsun yeter sakin stres yapma 1-2 orda kalasi varsa bebekde strese girir daha erken doğar
my-stery Busraaaa00 Bizim de 37.haftadan beri suyumuz az 39+6 oldum hala gelen yok 🤷🏻♀️😂 Ama ben çok su tüketiyorum, doktorum sakın su içmeyi bırakma dedi, her ölçtüğünde aynı seviyede çıkıyor mesela, ekstra başka bişey yapmıyorum. En az 2,5 litre su için
my-stery Busraaaa00 Aman ihmal etmeyin, bol da sıvı tüketin, mesela yoğurt yiyecekseniz ayran yapın için, süt için bol bol, inşallah 🤲🏻 Benim artmadı ama azalmadı da seviyeyi korudum en azından.