SnmTt Kızlar geçen haftaya kadar bebeğin hıçkırığını göbek deliğimde hissediyodum bugün kasıklarımda hissettim ilk defa tekmeleri de göbek deliğime geliyo ama eli mi ayağı mı bikmiyorum. Acaba baş aşağı mı döndü bebek erken gibi sanki daha 26 haftalığım😑 daha önce yaşayan var mı böyle bi şey?
my-stery SnmTt Daha haftanız küçük döner sürekli diye tahmin ediyorum, yeri epey geniş olduğu için. Benim kızım sürekli dönüyordu ama 32 den beri baş aşağı duruyor 🤗
Sweetblonde88 SnmTt 28 haftadan beri baş aşagı. 38+5 iz dogum bekliyoruz. Öyle bir baş aşagıyız ki 🤦♀️
SnmTt Meftunbade öyle mi 28den sonra döner falan demişti doktor ama erken oldu sanırım neyse sorun olmasın da☺️
SnmTt Canan06 bende 28de kontrole gidicem ondan sonra döner dedi doktorum ama erken döndü sanırım belki de ben öyle zannediyorum🤷🏽♀️
Betul34 Bende 26.2 haftalik gebeyim oglusum hep asagida hatta bazen vajinamin tam ustunde gibi hissediyorum
SnmTt Betul34 aynıyız sizinle 26+2 benim de😌 anlaşılıyor mu baş aşağıda durduğu siz hissediyo musunuz yani? Yoksa doktor söylediği için mi biliyosunuz
my-stery SnmTt Büyük ihtimal olabilir, çünkü benim epeydir dönük ve hıçkırıklar hep kasığımda artık eskiden daha yukarıda olurdu
my-stery SnmTt Ben döndüğü gece uykumdan sancıyla uyanmıştım artık büyüdüğü için, doktora anlattığımda muhtemelen o gece dönmüştür demişti, 29 hafta civarıydı sanırım. Bazen ağrılı olabiliyormuş, bazen hissetmeyebiliyormuşsunuz.
SnmTt my-stery öyle mi 😶 benim de bazen oluyo öyle hatta geçen çok canım yanmıştı belki benimde o zaman döndü🤭
duygusm SnmTt Bizimki baştan beri başaşağı duruyor 😊 annem de “bebek öyle durmaz ki şimdiden” demişti, doktoruma sordum “Bebek nasıl istiyorsa öyle durur, bazıları hiç dönmez. Duruşu önemli değil.” dedi.
SnmTt duygusm biraz daha dursun makatta demişti doktorum daha iyi demişti o yüzden sordum bende artık haftaya öğrenicez 😇
Zeyk SnmTt niye erken olsun bebeğin dönmesi sorun değil ki? Kanala girmediği sürece normal bu haftalarda dönmesi. Benim 24.haftada döndü baş geliş hala 31.hafta.hickiriklari hep kasığımda bu arada
Medine_1992 Zeyk canım ya benimde hıçkırık hep kasığımda ama çok sert bir yeri var orası resmen midemde acaba baş sandığım sey popo mu ki acaba döndüde poposu mu midemi sıkıştırıyor
SnmTt Zeyk biraz daha makat geliş durursa çok daha iyi olur dedi doktorum o yüzden endişelendim. Hem benim rahatlığım açısından hem de erken doğum riski olmaması açısından olduğunu söylemişti 30dan sonra dönmesi çok daha iyiymiş
Selmanur SnmTt onlar o dönemde kıpır kıprlar her şekle girebilir yani . Sonra o aşağıdan yukarı da çıkabilir .o dert edecek bir şey değil ki 😅😅
Ozgesn SnmTt ben 22+0 ım. Detaylı ultrason da baş geliş dediler 😄 şimdiden bas aşagı duruyor oglusum 😄 bakalım zaten sezaryen olacak ilki de sezaryen diye 🎈
SnmTt Ozgesn benim hep makat gelişti biraz daha durması iyi olur böyle dedi doktorum ama bakalım haftaya görücez sanırım döndü 🤭
Zeyk Medine_1992 ay kuzummm olabilir dönmüştüüür😌😌 Yalın çok hickiriyor kasığımda hissediyorum ya hep bazen uzun suruyo pıt pıt pıt oturamiyorum bile ayağa kalkıp evin içinde geziyorum 🙊