Burcu2121 https://i.hizliresim.com/vaMdJD.jpg kızlar doktorum erkeğe çok benziyor dedi sizce tahminleri alayim☺🐥❤
Burcu2121 Prenses001 yaaa çok teşekkür ederim doktorum erkek dedi çok benziyor bende kız hissediyorum ama haftaya net söylerdim dedi🙈❤🐥
Erenveannesi Hadi doktor gelişiminden vs anlayabilir biz neye bakarak anlayalım bacım? 😅 ki doktorlar bile yanılıyor bence doğuma kadar kimseye inanmayın 😊
EbruIrmakAhmet Burcu2121 yani çokta küçük değilmiş ama bilemedim bacak arasını çektimi yada gösterdimi pipi falan
Cigdemveminik Burcu2121 doktorlar kemik yapısından anlıyorlar biz öyle sallıyoruz 😂ama bnada erkek hissi verdi🥰
Burcu2121 Cigdemveminik hayırlısı olsun 🙈bende kiz hissettim ama erkeğe çok benzettim dedim acaba mi? Dedim.bi tahminleri alayım 😊❤🌸
Burcu2121 EbruIrmakAhmet yok bor şey göstermedi demedi ama erkeğe çok benziyor dedi.haftaya tekrardan gel bakalım dedi bende merak ettim sormak istedim sizlere😊🌸❤
Simya HemsireAna aynı şeye bende dikkat ettim 10 hafta 3 gün diyor 🙈 sanırım ultrasonun cekildiği zamanki haftasını değil şu an ki haftasını söylüyor arkdas