Yenianne17 Merhaba annişler ben gebeliğim de ilk 4-5 ay kilo almadım 6.ayım da 3 kilo almıştım 7.ayımdayım 1 ay da 5 kilo almışım doktorum dikkat et iyi değil dedi 😞😞
ZeynepKr GkayEce bende aşiri korkuyorum cok alacağim son ay diye. 63 le kaldim 35. Haftamdayım 70 kiloyum
GkayEce ZeynepKr kaçıncı haftadasın peki herkes 30 haftada çok yersin diyorlar ama alakası Yok hiç öle yiyemiyorsun sadece bebek kilo alıyor ben sadece sütü sabah kahvaltımda içiyordum birde öğleden sonra ekledim
ZeynepKr GkayEce 35. Haftamdayım canım öyle aşiri yemek istemıyorum ama sanırım hamilelik kişiye göre değişen bir durum
Nurbozan Ben 51 kilo ile hamile kaldım Doğuma 67 kilo ile gittim şu anda 28 gün oldu Doğum yapalı 60 kiloya düştüm
Yenianne17 Nurbozan çok iyi bakalım benim nasıl olucak doktorun 1 ayda çok kilo almışsın demesi morelimi bozdu açıkçası
GkayEce Yenianne17 ekmegi falan kesme saçını döker zaten bebek yeterince emiyor vitaminleri onun yerine kepekli ekmek ye iki dilim. Yoğurduna kepek koy iyi oluyor yiyebilirsen tabi
Ngrbrs Bende 24.haftamdayım 48le hamile kaldım ve şuan 60 kiloyum doktorum kilomla ilgili birşey demedi geçen ay 4 kilo aldım hatta bir ayda kişiden kişiye değişir demişti bana doktorum
Aleynaarslan 5 aylık hamileyim ve hiç kilo almadım çok şükür yediğim bebeğe gidiyor sanırım ama bundan sonra aliirsin dedi
Aleynaarslan Yenianne17 bende sık sık az az yiyorum inşallah almam alacağım kilolar bebeğin kilosu olur 😇
Ngrbrs Tabi vücut endeksime bakarak konuştuk biz ama iştah açılması yaşandığı için de ben kendimi tutamıyorum malesef 🙈 yeme desede ne kadar tutabilirim kendimi bilemiyorum 🙄
Yenianne17 Aleynaarslan inşallah kuzum ama o büyüdükçe yediklerimizden bile olmasa onun ağırlığı bile bize kilo olmuş oluyor amaaan eskiden böyle bişi mi varmış bizler çok takıyoruz 😁😁😁😁😁😝