Esryk Merhaba güzel anneler anne adayları bebeğinin karnına konmasını bekleyen güzel insanlar 💐💐💐 22 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah ilk ismini babası Elif koydu ikincimizin ben vereceğim Elif ağır bi isim olduğundan sakin güzel bi isim arıyorum önerilerinizi bekliyorum bu sırada oğlum var Yusuf kerem adı 🧿🧿💕
Eylemmmmm Esryk benim de oğluşum olucak adı da Yusuf olucak 🥰 kız ismi olarak sana önerebileceğim Erva,Eslem,Hifa, Buğlem bunları beğeniyorum canm belki aralarında beğendiğin olur senin de❣️
Erenveannesi Esryk Elif’in yanına ne koysanız yakışacaktır. Yusuf Kerem’e uyumlu bir isim bulabilirsiniz mesela Yusuf Kerem- Elif Sinem/Eslem/Ecem/Tanem gibi 😊
Esryk Elif eslem elif tuğsem elif Beren elif sare elif Yüsra bunlarda aklımdan şimdiye kadar geçen isimler tamam bu diyorum biri bişey diyor gidiyor hevesim 😭😭😭😭
iremyaren-01 Esryk Elif Sare'yi bende eşimde çok istiyorduk. Maalesef ailedeki şahıslar yüzünden vazgeçmek zorunda kaldık. Hala da karar vermiş değiliz bizde 🙈🙈 3 ayımız kaldı doğuma.
Esryk iremyaren-01 zaten herkesin bir fikri var eğer net olmuyorsan söylenenden etkilenip vazgeçiyorsun😞😞
iremyaren-01 Esryk ilk kızımda Zeyneb Yaren istedim. İlk ve tek tercihimdi. Eşimde sağolsun karşı çıkmadı kabul etti. O kadar içime sinerek koydum ki ismini, şimdi başka bir isim bulamıyorum 🙈🙈 korkarım 2.kızım isimsiz kalacak 😄 şaka tabi 😁😁