MucizeBirKalp Evet kızlar 8 hafta şartına göre randevu verilmediğini yine sizden öğrendim. Ama 8 hafta oldugunda veya 9 diyelim ucretli kismada randevu alamiyor muyuz? Bi hafta kısıtlaması varmi
Erenveannesi MucizeBirKalp hafta sınırlaması var ama 8 kadar erken değil. Hocalar haftası ileri olan hastalara bakmıyorlar. Mesela 35 haftalık hamileyseniz kabul etmiyorlar. İnsiyatif hocanın elinde.
MucizeBirKalp Fdm bu hastane secimi nekadar zormus ya.. hamileligim netlesmedi iyice strese girdim. Hastaneleri taşıdılar kapattilar heryer kalabalik ozele gitsen degmez sıkıldım valla
Fdm MucizeBirKalp ben 7. Haftada öğrenmiştim zaten. Kurban bayramı tatili derken zaman geçti. 16. Haftada gidip koru hastanesiyle anlaşmıştım. Şu an 30+5. Bir sıkıntı görünmüyor. Nerede olursanız olun iş sizde bitiyor sanırım. Evime yakın olsun kontroller zorlamasın diye düşünüp kararımı verdim.
Deletedmom217 MucizeBirKalp GATA Özlem Evliyaoğlu doktorumdu. Doğumumu GATA da yaptım. Çok çok memnun kaldım. Özel hastane gibi ilgilendiler sağolsunlar.
MucizeBirKalp Erenveannesi tesekkur ederim gozlerim seni aradi :) sartina gore doktoru seceriz artik. Sen ucretli mi yoksa normal mi gidiyodun oraya
Erenveannesi MucizeBirKalp normal başladım ama ücretli devam ettim. Açıkçası bir fark yok bu yüzden normale geri döndüm 😅 doğuma her türlü hoca girmeyecek. Bence hoca gebelere değil de gebe kalmak isteyenlere daha faydalı bir seçenek gibi. Siz yine de haftasını kaçırmayın derim 😊
MucizeBirKalp Erenveannesi kanda çıkmadı gecen hafta. 3 gun oldu regl gecikti. Yeniden kan verip veya test yapip olumsuz sonucla karşılaşmak istemedigimden bekliyorum 🙄
MucizeBirKalp Deletedmom217 benim de kurtajimi kendisi yaptı.. gata evime ters o yüzden hacettepe cebeci filan düşünüyorum ama emin degilim napacagimi bilmiyorum .
Deletedmom217 MucizeBirKalp GATA bana da tersti sırf Özlem Hanım için gittim. Hacettepeye gidecekseniz Özgür Özyüncü var. Hacettepe çalışanları da Özgür Hoca yı tercih ediyor.
MucizeBirKalp Erenveannesi insallah 🙏 cok cok istiyorum ama bir kayiptan sonra da cok korkuyorum. Allah yasatmasin tekrarını.