ebusss07 2.gebeliğim ama böyle aprı yaşamadım vajinaya doğru baskı çürükmüş hissi sabaha kadar uyuyamadım . İlk gebeliğimde belimden aşağı ağrı vurmuştu bir de çocuk kanala tamamen yerleşince nefes alamıcak gibi olmuştum bu nasıl bi ağrı anlamadm 😕
Symsglm ebusss07 bende de var bayadır. Gündüz çok hareket edersem ona göre artıyor. Kemik sanki morarmış gibi bir ağrı. Gece sağa sola dönemiyorum bile. Bundan farklı bir ağrı mı? Kaç haftalıksın bu arada
ebusss07 Symsglm 37 haftalığım canım ya doğuracağım sandım 2gündür vardı bugün iyiydim cuma kontrolüm var
Symsglm ebusss07 bende 35 haftalığım dün kontrolüm vardı doktor normal dedi. Hatta kasık ağrımda çoktu onada normal dedi vücut hazırlanıyormuş.ilk gebelik olunca herşeyi doğum belirtisi sanıyorum 😅
ebusss07 Symsglm benmde cumaydı kontrolüm söyledim hafif açılman var dedi yok da demedi cm de söylemedi anlamadım. Benim ikinci doğumum ama ilkinde sancısız açılmasız yatışım yapıldı herşey hastanede oldu evde nasıl bi ağırıyla başa çıkacağım tahmin edemiyorum🤣 dr bu daha hızlı doğar ikinci olduğu için dedi 😱