Hayrunisa Haftalık sancıları kuyruk sokumunda olan ya da o bölgeyede vuran var mı ordan da sancısı gelen oldu mu arkadaşlar😞 Bu arada oğlum olacak yani erkek bebek o civarda sancı yapar mı cinsiyet fark eder mi ki bu durumda? 39+3 üm şuan
BayramzlemFirat Hayrunisa şu anda bende aynısını yaşıyorum canım ama gelip gidiyo 37+3 üm benimkide erkek👣
Hayrunisa Ama resmen makatta ve kuyruk sokumuna doğru yukarı çıkıyor ben mi anlamıyorum acaba belime mi vuruyor
Hayrunisa MustafaAsdemirAsdemir ben erkek çocuğu bele vurur diye duydum benimde belimde ağrı oluyor ama son haftalarım ve makattan kuyruk sokumuna doğru gelen bi sancı anlayamıyorum da ilk gebeliğim acaba belim mi ben mi öyle sanıyorum
MustafaAsdemirAsdemir Hayrunisa benimde ilk gebeligim duydugum kız cocuk belden vururmus sancı. Ama malesef yasamadım daha bilemiyorum sancı aralıklarını gözlemleyin bence
Hayrunisa MustafaAsdemirAsdemir kimisi kız çocukta da belden ağrı yaşıyormuş bünye ile alakalı demek ki bende bilemedim
BayramzlemFirat Hayrunisa evet canım bayadır vardı zaten deminde gebe okulundan geldim doğum yatağına yattım oraya bacağımı atarken bacağım kasıldı şimdi uzanınca tam çatı kemiğime sancı giriyo belime doğru gidiyo