Hanife12 35 haftalik anneler nasil gidiyor benim cok fazla akintim var normal mi sizlerde ne var ne yok
Anne3434 Hanife12 bende yeni 35. Haftama girdim benm ikinci hamileliğim bu da erkek ama bunda çok akıntım oldu hala var sürekli çamaşır değiştiriyorum tuvalete sık sık gidiyorum 🤷🏼♀️ boy kilosu nasıl bebislerinizin
Aras-Altay Hanife12 bende 35+3 üm akıntım çok oluyor bütün hazırlıklarım bitti yarın ev temizlenecek bide çantamı hazırlayacağım bebeklerinizin boy kilosu ne kadar ben cuma kontroldeydim 2800 gr 48 cm di boyu bide benim göbeğim aşağı düştü sizinde oldu mu ?
Koalina Hanife12 Benimse akıntım çok kepte öyle idi doktor fitil verdi ama kullanmayı beceremedi 🤦🏻♀️
Angelllll Hanife12 dün acile gittim ebe muayene etti ve akıntın çok var rahatsız eder ağrı yapar diyipi şırıngada baticon verdi bunu sık rahatlatır dedi
Esmaemenova 34 deyim canim sol kasik agrim çok akintim var benimde vajinada batma dolğunluk gibi şeyler hissediyorum
123- 35 m bende Başladı rahatsızlıklar hareket ederken can yakması anı sancılar uyku zaten cok skntı li ufaktan ağırlasmalar benim sezeryan olucak evlerinizi temizledinz mi ben geçmi kaldım yaa
ems1 35+5 olduk kasık baskısı çok oturup kalkarken sağa sola dönerken , birkaç gündür de çok kısa süre devam eden karın ağrısı oluyor
Hanife12 Bende epey bir agirlastim oturdugum yerden kalkmakta zorlaniyorum ve akintim fazla oldugu icin cok tedirginim korku heyecan hepsini yasiyorum bu aralar
Hanife12 Aras-Altay benimde sanki asagi dustu gibi hissediyorum ama bilmiyorum camlari esimle silmistik perdelerim yikandi dun de mutfak dolaplarimi komple ic dis sildim yarin insallah koltuklarimi silicem halilar yikamaya gidecek ben herseyi tek basima yapiyorum malesef
Koalina Hanife12 bu kadarı yük işlerinizi nasıl yapıyorsunuz ben artık sadedir ev süpüreyim hemen kalçam tutuluyor felaket birbiçimde
123- Angelllll işte bu yüzden hemen yapmak istemiyorm yaa 18 şubat sezeryan tarihi ozamana kadar yapıcam bende