Nursen977 Kızlar dün başladı sarı renkte geliyodu şuan hafif kahverengi oldu 6. Haftadayım normalmi bu
Bbsraa Nursen977 yerleşme kanı ya da kanama alanın vardır. Korkma yarın doktoruna görün. Ilaç verir büyük ihtimal bende de öyle oldu 6 haftalıkken. Ihmal etme ama korkma da csnim.
Cansuacar Nursen977 canim hiç korkma bendede oldu kan gelmedigi surece sıkıntı yok randevu gününü bekleyebilirsin benim baya geldi kahve rengi akıntı ama bu normal bi durummus o haftalarda kan gelirse sıkıntı demisti doktorum cok sukur bir sorun olmadi suanda 27. Haftamdayim
Ececik07 Nursen977 yerleşme kanaması olabilir. Düşük kanaması da olabilir. Doktor da bilmiyor bu durumu garanti olsun diye progestan veriyor fitil ya da hap. Sadece doktorum bana hamilelikte kan rengin de kanama olursa kork. Başka şeyden korkma demişti.
Nursen977 Bbsraa şey benim perşembeye randevum vardı o zamana beklesem bişey olurmu çok korkuyorum ya
Bbsraa Nursen977 canım korkma bende korktum ilk gebeliğim olduğu için tabiki hiç bi bilgim yok nette yazanlarda ic acici değil malum. Ben 2 gün sonra gitmistim benimde randevum vardı bekledim. 1 kere oldu kanama daha da olmadı. Sen gidene kadar dinlen iş fln yapmaa yorma kendini de
Bbsraa Nursen977 bana doktor sorduğunda kanama fln oldumu diye bende dedim kanama değil de kahverengi açık akinti vardı çok az o da kanama sayılıyor ama yerleşme ya da alandan dolayı olur diye progestan yazdı. Korkma dinlen gidene kadar.
duygusm Nursen977 kahverengi lekelenmeler daha güvenlidir ancak ihmal edilmemesi gerekir. Bende de olmuştu, bakıldı, sorun yoktu çok şükür. Korkmayın ama doktorunuza danışın mutlaka.
Bsrakayaa Nursen977 bence sen yinede hastaneye git herkesde aynı olmuyo bu yerleşme kanaması içinde kalmasın sor doktoruna