Gokcedag 23.haftamdayim. agrim yok ama vajinada itilme, siddetli damar atmasi tekme gibi bi durum var 1 saate yakin. Agri kanama su gelmesi yok. Boyle durumu yasayan var mi
asyaa15 Gokcedag bnde 24 deyim canım bazen vajinada hissediyorum ama genelde göbegimin altında aagında solunda vuruyor. Tedirgin oluyorsan dr unu bi ara istersen
asyaa15 Gokcedag bnde 24 deyim canım bazen vajinada hissediyorum ama genelde göbegimin altında aagında solunda vuruyor. Tedirgin oluyorsan dr unu bi ara istersen
[silindi] Gokcedag Benimde ara sıra öyle oluyordu doktoruma sordum bebişin ayaklarıymış o, bebiş ters durduğu için öyle oluyormuş 😊
Gokcedag KubSav33 ole bisey ki dogum yapio gibiyim ayagi cikicak gibi cok panik oldum ates basti 10 dk da bi arada hatrlatio kendini.
Edaebrar Gokcedag bende 25 haftalık Ken Oyle olmustu canım meger bebegın ayakları asagıdaymıs her tekme atmasında bende ordan bisi cıktı cıkıcak diyordum
Tbaaa Ben de 22+6dayım bi iki gündür bunu hissediyorum. Tam tarif ettiğiniz gibi. Doktoruma sormadım ama normal dedi sorduğum kişiler olabiliyormuş Gokcedag
0707 Gokcedag bende de olmuştu o haftalarda cnm doktorumu aramıştım gel bi bakalım dedi rahim ağzı kısalığından oluyormuş heralde yarın git bi baktır bence önlem amaçlı 😊
Aliss_36 Gokcedag bende de olmuştu korkma. Rahim büyüdüğü için aşağı baskı yapıyo. Bacaklarını bi beş dakika havaya dik geçer
Minikkalp4167 Gokcedag benimde 30 a kadar devam etti.bebek ters oldugu icin demisti doktorum.ozaman ayaklri asagidaydi ama döndü artik.
Gizem3410 Benimde bazen kafası çıkacak sanıyorum 27 haftalığız bizde doktoruma çok aşşada hissediyorum dedim oda nerde hissedersen hisset yeterki hisset dedi sorun yok yani merak etme :)