Tugceakkaya .. Allah'ım çok iyi. Benimde ilk doğumum olacak, gerçi daha var yani 2 ay var ama ben bir kaç gün evvel dışarıda yürürken bir anda kasıklarımdan aşağıya inen sızı ve sızı ile aynı anda bastıran idrar ile yürüyemedim ve birazda ağrım olmuştu ve çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılmıştım. Anlattıklarıma göre alttan muayene yaptılar ilk muayenemdi ve inanılmaz acıdı avazım çıktığı kadar bağırmıştım çünkü benim o stresli halime bakmadan bodoslama ulturason aletini sokunca doktor canım fena halde yandı. Kendi doktorum geldi herkese kızdı kovdu beni sakinleştirdi kontrolünü yaptı mesanemi boşalttılar sonda ile yeniden kontrolünü yaptı açıklık yoktu yani erken doğum değildi ancak beni yine de bir gün hastanede yatırdı ne olur ne olmaz diye. O yattığım gece hastanede bir hanımefendi doğum yapmaya çalıştı. Tam yan odamdaydı. Herşeyi normaldi 10 cm açıklığı vardı ama ıkınamadı yapamıcam ne olur bir şeyler verin bana dedi ama ebeler herşeyin normal herkes böyle doğuruyor ıkın dediler ama kadın yapamadı. O kadının bağırmasından çığlıklarından ebelerin ona bağırıp çağırmasından o kadar etkilendim ki ebe her ıkın ıkın demesinde psikolojik olarak ben ıkınmak istedim. Ki benim acı eşiğim yok yani dayanamıyorum acıya, birazcık telaşlanma panik felanda oluyor, doğum zamanı ne yapacağım bilmiyorum. Ama sizin gibi doğumunu kolay yapan hanımları okudukça birazcık içim ferahlıyor inşallah benim de öyle olur diyorum.