Aysegul1212ae Kizlar dün ik idefa alttan muane ettiler kanamam basladi 37+4 üm bugun lekelenme seklinde devam etti az once uzun sümüksü hafif sari ve pembentrak bir akinti geldi bu nisanmi yoksa belimde agriyir
Sedaaa87 Aysegul1212ae valla bugün benim de akıntım hafif pembemsi geldi . Ağdaya gitmiştim ondan mıdır bilemiyorum. Ağrım sancım yok aslında o nedenle beklemedeyim. 39.haftadayım bir de ben
Meltemkskn Aysegul1212ae canım muayene sonrası olabiliyormuş nişanın gelmiş olabilir benim dün sabah geldi akşamında iki kere daha geldi bugün yine geldi ilk gebelik olunca korkuyor insan emin olamıyor
KubSav33 Sedaaa87 nișan bile olsa hanimlar dogumun ne zaman baslayacagi belli olmaz bir gun mu bir hsfta mi sanci olana kadar su gelene kadar biraz daha rahat edebilirmisiz bendde yeni ogrendim
Sedaaa87 KubSav33 valla ben de rahatım. Zaten beklemekten başka bir şey yapamam. Çantam hazırlıklarım bitti. Doktoru arasam sancın yoksa bekle diyecek o nedenle aramadım da , su ve sancı beklemedeyim ☺️
Meltemkskn Aysegul1212ae canım benim ilk gelen nişanım çok affedersin ama lavaboya gittiğimde uzun koyu kıvamlı akıntıyla gelmişti kan vardı bide içinde damarli şeklinde ikinci kez gelen pembemsi akıntı üçüncüde kan şeklinde pıhtı olarak geldi kiminde renksizde olabiliyor