sso Arkdaşlar lohusa drpresyonu yaşıyorum ankarada bildiğiniz pskyatri dokturu varmı özel devlet farketmez lütfen yardımcı olun
Burcu16 sso geçmiş olsun Ankara da yaşamıyorum ilk çocuğunuz mu neler farkettiniz kendiniz de her anne de bi hayatım mahvoldu bakış açısı olur ilk zamanlar gelen giden uykusuz geceler mutsuz uyanmak ama geçiyor inşallah sizinde geçiçi herkeste klan bileğidir ne zaman doğurdunuz
Fdm sso 6. Aya kadar normal demişlerde kaygı problemini. Yine de içiniz rahat etsin. Madalyon var araştırabilirsiniz. En iyi orası diye duymuştum
sso Burcu16 teşekkür ederim inşallah geçer 3 aylık bebeğim ilk zamanlar 40ımız çıkana kadar berbattım sonra hafifledi ama düzelmeyen bi huzursuzluk sürekli kaygılı olma durumu iç sıkıntısı daralma yaşıyorum ağlıyorum mutsuzum belki zamanla geçecektir ama bu güzel zamanlarımı heba etmek istemiyorum bi uzmanla görüşmek faydalı olur diye düşündüm
Burcu16 sso Tabiki geçecek sevdiğin şeylere daha çok zaman ayır bebeği annene veya güvendiğin bi arkadaş akrabalarına bırakıp bi alışveriş kahve molası eşinle tek kalmaya zaman ayır İnan bana bunlar bile motive edecek iyi düşünmüşsün. Ama hayatım bitti gözüyle bakma hayat yeni başlıyor :) ve gerçekten muhteşem bi duygu kızım 15 aylık ve 2. Ye hamileyim eminim psikolojik bende cok sarsılacam ama İnan bana değiyor herşeye ❤️
sso Burcu16 inan herşryi yaptım anlık geçyio evde oldğum zaman herşey aynı😔 senşn adına çok sewindim tabikş zor olcak ama pskolojik olarak huzurlu hissettiğin sürece her zorluk aşılır bn hep karanlıkta hissediyorum kendmi oysaki hamileliğim öyle güzel öyle rahattıki hemen 2.yi bile düşümüyodum🤷♀️ Allahım inşallah şifaml verir bnm gibi tüm annelrrre tüm hastalara
Burcu16 sso ay canım kıyamam hiç olumsuz karanlık düşünme İnan bana ne zor şartlarda hayat sürdüren insanlar var hastanelerde şifa bekleyen ağır hastalar bunları düşün sonra hep bi bebeğin yuvan olduğu için sağlıgnız yerinde olduğu için şükret senden iyileri görür gözlerin ama sende iyisin ki bu sorumluluğa düzene servetini verip kavuşamayan insanlar var ah ah yanımda aynı şehir de olsan ben seni 3 günde harika yapardım senin yanındaki insanlar da iş yok😀
sso Burcu16 😀😀 ayy sağol canım güldürdün beni bnm etragındakilerde aynı hastalar maa aile ilaç kullanıyokar😀
Fesum Kaju depresyona iyi geliyor! 2017-07-25 16:20:41 Kaju fıstığı, hemen her kuru yemişçide bulabileceğiniz fakat yararlarının tam da bilinmediği bir kuru yemiş.
Fesum Kaju, yüksek oranda triptofan içerir. Bu da çocukların büyümesi ve gelişmesi, ruh hali için önemlidir. Anksiyete, depresyona ve stresi tedaviye yardımcıdır.
Fesum Başıma gelmişti , güzel haber alsam bile gülümseyemiyordum , egzersiz de işe yarar ama vücutta triptofan yoksa o da boş , tecrübe ettim