ebruliyim Kızlar hameyken greyfurt yediniz mi hic?Ya da yiyip herhangi bir kotu etkiyle karsilastiniz mi?
Cerenssn ebruliyim valla hi bende cok merak ediyorum aldim canimda istedi yesemmi yemesemmi diye kararsiz kaldim
nilly ebruliyim daha önceki bebekte portakalla greyfurt karışık sıkıp suyunu içerdim hiç bisey olmadı ne güzel vitamin işte. Bu bebekte hiç aklıma gelmedi ama gelse yapardım yine.
ebruliyim Selinsu yenmemesi gerekiyo diye duydum bi tane yedim tedirgin dum sormak istedim tecrubeli annelerimuze ama yemis onlarda sukur bisey olmuyomus😊
Tugbaztrk ebruliyim birsey olmaz herhalde canım ama bazı ilaçların içinde greyfurt tüketmeyin içerken yazıyo ben cok sasırdım gecenlerde farkettım.
iremss ebruliyim sık olmamakla birlikte portakal-greyfurt suyu karışık olarak tükettim bir sorun yaşamadım, ama ilaç etkileşimi varmış doktora danışmak gerek sanırım 🤷🏼♀️
Aycalya ebruliyim ben başından beri yiyorum canım bol vitamin ne oluyomuş ki hiç aklıma da gelmedi araştırmadım da
Guler06 ebruliyim ben yedim Bı sorunlada karsılasmadım canım hatta tuzlaya tuzlaya yedim ay cnım istedi bak şimdi 😏😏🙄🙄😂