Dilaraozturk Dilo17 24. Haftamdayım bazen cıkacakmiş gbi dönüyor oynuyor bazen sadece seyirme gbi dönüyor pıtpıtı vuruyor 15.haftadan beri hssedyorum arada düzensizlik oluyorr tabii 😊
Mervemm Dilo17 suan anneye tekme tokat dövmeye basladi bizimki gun boyu hareketli ama babasi tam bende bakayim diyince duruyor 🤭 22+2
Dilo17 EymenTuana canim bende tekmelerini hisetyom ama genelde aksamlari daha cok, ginede az gibi gelyo sorum dedim 😍
Unique87 18 haftalığım benim gibi bebeğinin hareketlerini cimcikleme, dürtükleme gibi hissedenler var mı 😊
Unique87 18 haftalığım benim gibi bebeğinin hareketlerini cimcikleme, dürtükleme gibi hissedenler var mı 😊
Eylulm_4820 24+1 canım bazen oluyor yerinde durmuyor çok sert vuruyor bazende hiç kıpırdamıyor beni korkutuyor. Değişkenlik gösteriyor hergün ☺️
Dilo17 Eylulm_4820 bende günduzleri tekme atmiyor canim bazen korkuyom aksamlari hareketli ama sorum dedim 😍kafalarina göre takilyolar demek
Dilo17 Dilaraozturk maşallah canim bende günduzleri pit pit hisetyomda aksamlari daha çok belli olmuyor normal demek 😇
Eylulm_4820 Dilo17 insan alışınca bekliyor. Hareket etmeyince korkuyor ama onların keyifleri yerinde canları isterse hareketleniyor ☺️ sağlıklı olsunlarda arada bir oynasalarda olur
Dilo17 Eylulm_4820 aynen canim benim saglikli olsunlarda 😍merak ettim herkes benim gibimi acaba dedim hayirli dogumlarimiz olsun