AoLrPen 5+2 haftalığım bugün gittiğim kontrolde kesenin çevresinde kanama göründü ve haliyle düşük riskim var şuan dinlenmedeyim ama ara ara sancım oluyor yarın başka doktora gidecem çoğunuz aynı durumu yaşamışsınızdır dmi
Berfff2 AoLrPen aynısını yaşadım canım ilaç kullandım üç kerede iğne vuruldum sen bol bol dinlen ağır kaldırma kendini yorma bi de ben yatarken ayaklarımı yüksekte tutmuştum öyle yap istersen. şimdi 18 haftalığız ☺️
BusraDevlet83 AoLrPen Kese dışı kanama benim de vardı. Crinone jel kullanıyordum. Günde iki Progestan fitil vermisti. Sonra buyuk kanama gecirmistim. Burer hsfta arayla igne vermisti iki adet. Ve kanama alani yok olmuştu. Bazı gebelerde bu durum var. Korkmayın. Istirahat edin. Dr size ilaç verdi mi bunun için?
Kaya-6363 Benimde oldu canım 5 haftalıkken kanamam dinledim. Kese etrafında kanama oluşmuştu proluton iğne ve progestan ilaç kullandım 2 ay annemde kaldım annem baktı bana şuan 18 haftalık oldum canım şükürler olsun 🙏🏻 Dikkat et kendine canım
AoLrPen BusraDevlet83 progestan kullanıyorum ama iğne falan vermedi günde bi tablet alıyordum devam et dedi
Bbsraa AoLrPen bende sadece progestan kullandım canım. Dinlen bol bol ağır kaldırma stresten uzak dur. Allahım izniyle kanama alanı da dağılır. Kanama da olmaz. Ben 13 haftalıkken doktorum kanama olmadiysa keselim ilaci dedi. Bıraktım kullanmayı kanama da olmadı şükür.
Berfff2 AoLrPen benimde çok ağrım oluyordu hatta doktora adet olcakmış gibi hissediyorum demiştim sen ilaç kullanıyor musun
Gulgulcan AoLrPen ben günde 2 defa kullandım sabah akşam lavabo ihtiyacı dışında kalmamaya çalış ağır taşıma elini bi yerlere uzatma cinsel ilişki yasak sıcak duş alma sırt üstü uzan ayaklarin havada olsun canım Allah Kucağına almayı nasip etsin inşallah
Berfff2 AoLrPen aynen canım ben de kullanıyordum sonra benim kanamam gitti ama 12. Haftada ben kasık ağrısıyla bir daha doktora gittim yine aynı şey kesenin arkasında kan gördü doktor iğne vuruldum ilaç kullandım şimdi kan yokmuş. Ama ben kan gördüğü zaman doktor yemek bile yapmadım hiç bi iş yapmadım sürekli yattım bol bol dinlen canım kendini yorma