mervemrv 39+3 sancılar vucut kaşıntısı ve uykusuzluk Allahımm bi an önce gelse artık 😐 benim gibi olanlara da Allah yardım etsinn coookkk maagdurumm
TubaKorkmaz mervemrv ay bende diyorum birtek bendemi var kaşıntı bende 39 haftamdayım ve hiç uyuyamıyorum 🙁
NesrinDefne mervemrv Ayy ben de uyuyamıyorum 20+4teyim göğüs kafesime baskı yapıyor karnımdaki hanımefendi 😂 Bacaklarım kocaman şişti ağrıyorlar Allahım imdaaat 😂
Elfszgn mervemrv bende öyleyim uyuyamyrm böbregmde stent var bide beni mahfediyo ara ara sancm oluyo yanma batmada cabası 35hftalk olcm 😫
mervemrv Kbraa mide yanması malesef bende de var soguk sut ve sakiz az biraz rahatlatiyo allah yardimcin olsun cnm
GoncAli mervemrv Eşimin adı Ali Tahir. 3 yaşındaki oğlum Ali Türker 29 haftalık hamileyim Arhan Tahir geliyor Eşimle anlaşma yapmıştık kız olursa Ben koyacaktım isimleri erkek olursa o. her 2 çocuğumuzda babasının isimlerini verdik. Hepsi birer ATV oldu 🥰
TubaKorkmaz Sürekli kasılmalarım var karnımın sağ tarafı kavun gibi şişiyor iniyor 😩 ter basıyor fenalık basıyor
mervemrv TubaKorkmaz yol valla bende nerdeyse 1 aya yakindir butun vucudum kasiniyo ne yaptiysam geciremedim test yapildi biseyde cikmadi cildiricak gibi oluyorum butun gece oturuyorum mecbur 😐😐yalniz degilsij yani
mervemrv TubaKorkmaz benimde rahimde sanci yapiyo sanki kafasiyla oyuyomus gibi hissediyorum top gibi oluyo bazen bazen normal oluyo bekliyorum insallah gelir artik
TubaKorkmaz mervemrv bende kaşıntı 3 gündür başladı ama sanırı stresden benim ki doğum streside sardı ondanmı uyuyamıyoruz ya ben şuan salonda yatıyorum 2 saat sonra odaya geçip yatıyorum evde öyle ordan oraya Allah yardımcımız olsun
Elfszgn mervemrv o bndede var canm rahim agryo alttan batıyo resmen canm cıkıyo snrlerm alt üst durmda artk
mervemrv TubaKorkmaz senin daha yeniymis ben 1 aydan fazladir cekiyorum kaşıntiyi gozlerimin alti morardi artik bende senin gibi salondayim😊 gunduz izleyemediklerimi gece izliyorum iyice dengem sasti benim uyumam 8 9u buluyo valla allah yardimcimiz olsun
mervemrv TubaKorkmaz aynen 🤣🤣 simdi nutella ekmek yiyorum ustune sut icicem hic secmesemde mide yanmama iyi geliyo 🤣
TubaKorkmaz mervemrv bende az önce kellogs coco pops yedim bol sütlü 💕💙 şimdide susadım 3 dk sonrada tualetim gelir gülüyorum ama bıktım ya 😂😱
mervemrv TubaKorkmaz hahaha 😂😂 aynen bende bu döngü icinde geciyo gunlerim gecelerim zaten doktorum duysa bu saatte yedigimi beni öldürur 🤣🤣 güyaa cok yeme artik bebek kilolu dedi ama dayanamiyorum napimm
TubaKorkmaz mervemrv banada tatlı yeme dedi 😂😂😂 ara öğünlerinde çorba iç daha faydalı dedi 😂😂 ama elimde değil işte 🙂))
mervemrv TubaKorkmaz amann napalim artik oyle de cikicaklar boylede bi an once kucagimiza alsak artik 😍
TubaKorkmaz mervemrv senin yüzünden yarım ekmeğe yakın nutella yedim 😂 üstüne domates peynir ve süt sonra su sonra çiş 😂😂😂
NesrinDefne mervemrv Birazcık fazla kilo aldım da ondan olabilir 🙄🙄 Şaka bir yana 2-3 haftadır iyice zorlanmaya başladım nasıl geçecek bu zamanlar bilemiyorum bileemiyorum 😂 Hadi senin doğumuna az kalmış Allah’ın izniyle kurtulacaksın ben ne yapacağım önümde kocaman kocaman haftalar var 😂😂
mervemrv TubaKorkmaz hahahah 😂😂 ohh ohh yarasınnn bende yarim ekmek yedim nerdeyse sunu da yiyim biraz daha yiyim derken anlamiyorum yedigimi daha mideme gitmeden tuvaletim geldi hey allahim yaa 🤣🤣