Minikkusum_ Bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız benimki 14 haftada ama hale hissetmiyorum
Dilaramelissa Minikkusum_ 17 hafta canım ilk kez sert bir tekme yemiştim :) şuan 24 haftalığız daha da iyi bir şekilde hissedebiliyorum
Canan06 Minikkusum_ 20 22 o ara net hissedersiniz şuan 36.haftamizdayz gece tekmeleriyle uyandiriyor 🙂
Minikkusum_ pyymamm coktan hissetmis olman lazim dediler bende geç hissediliyormus dedim emin olamamistim
Mervemm Minikkusum_ bunu söyleyen kim cok merak ettim canim. Ben 15 de cok hafif hissetim bağırsak hareketi ile cok yakin ozamankar suan 22+2 olduk tam net hissediyorum artik . Tekme flan atiyor bazen sikiyor kendini karnima dayıyor.
Minikkusum_ Dilaramelissa maşallah ya 😊 hadi bakalım benim ki kaçıncı hafta da belli edecek merak ettim erken benimki galiba 🤩
Dilaramelissa Minikkusum_ İlk gebeliğinizse 16-17 haftayı bulur bence de :) gerçi ben 15.haftada falan bağırsak hareketi sanıyordum aslında bebe hareketiymiş iyice netleşince anlıyorsun hareket ettiğini ama bizim anlayamadığımızı sağlıkla gelsin bebişin 🐣
Nehir66 Minikkusum_ 18 hafta da hissetmeye başladım şuanda 22+5 haftalık olduk tekmelerini hareketlerini çok iyi hissediyorum 🤰🙊🤰💋❤️😍
Canan06 Minikkusum_ Anlatılmaz bi duygu cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 22. Haftalarima kadar çok sknti cektm ama 28 den sonrası nasl geçti anlamadm bi bu ara sknti çekiyorum az kaldı bakalm hayırlısı🙂
[silindi] benimki çok hareketliydi 14-15 de hissettim dönüp duryodu zayıf olunca insan bide bebek hic yerinde durmayinca simdi 18+5 habire tekmeliyo 😂💙
Minikkusum_ Dilaramelissa evet ilk gebelik inşallah bakalım ne zaman belli edecek çikolata hareketlendirir diyorlar birde ☺☺
Dilaramelissa Minikkusum_ Ay hiç alakası olmuyor bir haftadan sonra en son 14.haftada çikolataya hareketlenmişti benim kız o da doktor kontrolünde bir daha ne çikolata ne dokunuş ne zaman keyfi gelirse 🤣🤣🐣
Minikkusum_ Canan06 amin inşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲❤ Inşallah bakalım ne zaman olacak 😊😊