Meltemtuncoz Merhaba güzel annişler🥰 Kışlık hamile taytı almak istiyorum internet üzerinden bildiğiniz alıpta önerdiğiniz tayt varsa yazabilirmisiniz 🤗
Kbrbydk Meltemtuncoz defactodan almıştım geçen sene. Önceki sene kışın çok rahat idare etti. Erken doğum yapinca çok giyemedim ama şimdi bu sene yine kişa geldi hamileligim çok rahat ve sıcak tutuyor. 40 tl ye almıştım.tavsiye ederim.
Nml06 Meltemtuncoz Merhaba, Defacto’dan aldım hamile taytlarımı hepsi hem çok rahat çok kullanışlı fiyatları da piyasaya nazaran gayet iyi 👍🥳
Dilaramelissa Bime termal tayt geldi bu hafta kaldıysa kesinlikle koşup bakıp alın 17 tlye hem kuzgun siyah hem içi pamuklu hemde o kadar esnek ki 24 haftalık hamileyim s-m beden aldım iki adet göğsümün altına kadar çekebiliyorum
Cagla-nil Meltemtuncoz ben defactodan 2 tame aldım gayet iyi belki her mağazasında hamile giyim yoktur
Dilaramelissa Meltemtuncoz Mağaza taytları gereksiz pahalı vallahi hamile kıyafeti almadan hamileliği bitireceğim inşAllah 🐣Önüne hamile yazınca fiyatları uçuruyorlar.İnşallah şansınıza bulursunuz 😊
Meltemtuncoz Dilaramelissa Evet ve hiç güzel birsey yok pantolonları flan beğenmedim zar zor bitane buldum.Hatta eşime dedim hamileleri hiç düşünmemişler bide o kdr pahalı satıyorlar 😂 Bende tediden termal tayt almıştım sıkmaya başladı bime bakarım bulamazsam tediden alırım yine 🤗
Dilaramelissa Meltemtuncoz bende lcwden pantolon denedim o göbek için yapılan bez kısmı gözüküyordu tshirtlerden ağlayacaktım görüntümü görünce 🤣🤣tedininkiler de bim gibi doğru geçen bakmıştım ama bime gelen efsane 🤰🏼👼🏼
Meltemtuncoz Nml06 Öneriler defactodan geldi demek herkes memnun bakıcam en kısa zamanda tesekkür ederim canm🤗