EsraYakupGedik Merhaba arkadaşlar adetimin gecikmesine 3 gün olmasına rağmen gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı .. kesinleştirmek için kan testi yaptırmak istiyorum. Nerden yaptırmam gerekiyor ?
uras EsraYakupGedik sabah saglik ocagindan gidip kan verebilirsiniz ama saat 10 dan önce gidip vermeniz lazım
Cylncyln EsraYakupGedik canım benimde aynı senin gibi oldu özel bi hastaneye git acilden beta yaptırmak istiyorum de en gec 2 saate sonuç çıkar şimdiden hayırlı olsun
Yenianne17 EsraYakupGedik bende de canım 2.si silik çıkmıştı ve kan testi yaptırdığım da pozitif çıkmıştı inşallah sende mutlu haberi alırsın 😘👍🏻
Zlis11 EsraYakupGedik Canım bende adet gunumden 4 gun once test yapmistim cok silik bir cizgi cikmisti 2 gun sonra tekrar yapmistim o daba belirgindi daha sonra yine adet gunume 2 gun varken hastanede beta hcg yaptirmistim o da yuksek cikmis simdi randevu gunumu bekliyorum 😊
Esesli Bende adetimden 1 gün önce yaptım çok silikti. Eşimle özel hastanenin acilinde kan testi yaptırdık 1 saat sonra çıktı. Ve şuan 11+6 yız
Zlis11 Esesli Benim adetten 2 gun once 151 cikmisti suan ustunden 8 gun gecti bir daha kan testi yaptirmadim randevu gunumu bekliyorum sizin betaniz kac cikmisti
Zlis11 Esesli Ben bir kere yaptirsim kan testini 151 cikti onun ustunden suan 8 gun gecti inşaAllah bebek vardir ya boşuna umutlanmamisimdir bana kadin doguma randevu alin dediler.yarin randevum var bakalim
Aslannnn EsraYakupGedik benimde öyle oldu canim adete 3 gun kala silik cikmaya basladi dun akşamda kan verdim hamile oldugumu öğrendim 😊 özele git gebelik testi yaptirmak istedigini soyle 1 2 saate sonucu alirsin