ysmngry Ysssm bulantılarım olduğu için doktor 12.haftada d vitaminine başla dedi. Haftaya başlıcam nasipse bende
Meltemkskn ysmngry evet canım bende içemiyordum doktorum dedi yemeğine katarsanda olur eşime dedi haberi olmadan 8 damla damlat yesin tabi. Bende duyduğum için yemedim🤪psikolojik olarak insanın midesi bulanıyor
Susu1303 ysmngry canım kahvaltıdan 2 saat önce için diyolar süt ve süt ürünleriyle karışmasın diye benim doktorum özellikle söylemişti bende esimi ise ugurladktan sonra suya damlatıp öyle içmiştim diğer türlü ekmekte falan kullanamadım
Susu1303 ysmngry yok canım bak bir kac arkadasta yazmis süt ve süt ürünleriyle kullanma hatta kahvaltidan 2 saat önce veya sonra kullan
Pdrcianne ysmngry doktorum kesinlikle yoğurda süte ayrana damlatma dedi. Ben pekmeze damlatıp içiyorum peşine hemen su
Sultan1903 Pdrcianne Diyetisyenim kullandıktan sonra yarım yada 1 çay bardağı portakal suyu sık iç dedi,emilimini daha da hızlandırıyormuş.
Busratm ysmngry Ben diğer ilaçları içerken suyun içine damlatıyorum ilaçla birlikte şuyu içerken onu da kullanmış oluyorum. Bazen çay kaşığına bal ya da az bişey reçel alıp üzerine damlatıp içiyorum. Meyve suyuna damlatıp ya da ekmeğe damlatıp da kullanabilirsiniz.
Busraae ysmngry özellikle ebeye sordum yogurda süte damlatsam olur mu diye olur bir sıkıntı olmaz dedi. Bi sıkıntıda yasamadım
Eliffzngn Benim doktorum sıvıya damlatma suya karıştığı için onla beraber tekrar dısarı atılıyor katı bişeye damlatmam gerekiyor demişti yoksa suya damlatıp kolayca içmek varken neden ekmeğe damlattırıp işkence çektirsinler ki
masalsii ysmngry ben 5 damla kullanıyorum agzıma direk damlatıyorum nefes almadan suyla hop yutuyorum yoksa baska türlü içemem ☹️