Sema_588 Arkadaslae yeni dogum yaptım 15 gun oldu bana süt yapıcı seyler söyler misiniz sütüm bebegime yetmiyor ve yetmedıgı için de uyumuyor yardımcı olur musunuz rıca etsem 😓
Aysngnsylu Sema_588 ebebekte promalt içecekleri var inanılmaz süt yapıyor hatta üzerime nerden su döküldü diye bakındığımı biliyorum😁 üzerim komple ıslanmıştı
Se_cil Sema_588 boza ilk doğduğun da 21gün emziremedim yoğum bakımda yattı ve doktor emerse daha hızlı iğleşir dedi kısa keseyim dereotu boza incir havuç boll su kimyon rezene ılık su içine bal koyabilirsin Kesinlikle canın çekerse az miktarda karabiber maydonoz öbür türlü yeme sütünü azaltıyor benim sütümü vermeden önce A’den Z ye bütün kan tahlillerimi yaptılar. O şekilde verdiler tahlil sonuçlarımı görmeden doktor vermedi barbunya kuru fasülye börülce mercimek bunlarda yapıyor ama gaz da yapıyor bunu ayarlarsan sıkıntı yok
CansuCaner Sema_588 Çok çok su içmek boza sütlaç Demlenmiş çörekotu içmek rezene anason kimyon tohumu çayı dereotu havuç tarçın yeşil mercimekli soğanlı bulgur pilavı da çok süt yapıyor ama gaz da yapıyor bebeğe maalesef. Gaz için her öğünden önce 1 çay kaşığı kimyonu suya karıştırıp ya da ağzınıza alıp suyla yutmanızı tavsiye ederim.
Aysngnsylu Sema_588 3 sene önce kullanmıştım eşim koli ile alıyodu şimdi ne kadar bilmiyorum ebebegin sayfasına girip bakabilirsin canım tekli ve 24 li koli halinde satılabiliyor diye biliyorum🥰
Oz_lem09 Meyve Kompostoları süt yapıyor diye okudum. Hurma, kuru incir, yeşil yapraklı sebzeler ve bol su canım suyu doktorlar çok öneriyor bol bol su tüket😘
Oykutoskuzey Sema_588 bol su iç rezene bol bol tüket hem zatiflarsin hem süt olur. Humana stil tea süt çayı var malt içeceği var alkolsüz arpa suyu ben bunlarla getirdim sürtumü. Hergun duş al sıcak sicak
bebegineasikanne Süt arttırıcı olarak herkes ilk still tee yi öneriyor humananın. bende deneyeceğim kısa bir süre sonra öneririm canım