Shrdrn suheydahanci o erken gelcek hissi bndede var persembe bnmde.son kontrol ama esimde bnde sanki persembe olcakmis gibi hissediyoruz😀😀😀
Cansusezgin Shrdrn bakalım inşallah ne sancı ne su ne Nisan ne gelen var ne giden gelemyee niyeti yok galiba 😂😂
Gribulut Shrdrn çevremde çoğu kişi 22 Ocak resmen ya bu başlığı görünce de şaşırdım artık ☺️ Bizde 22 Ocak herşeyimiz hazır ama zaman geçmiyor 🙈
Brcum10 Shrdrn benimde 21 Ocak’ta gel dedi doktor normal bekliyoruz ancak o zamana kadar olmazsa sanırım sezeryan olcak . Şuan 39+1 iz
Boss Brcum10 birebir aynı durumdayız☺️ 39+1 normal bekliyoruz ama gelmiyor 21 ocakta çağırdı gelmezse 22de falan sezeryan olacak sanırım
Zzynpp 18 Ocak 😔 çok korkuyorum 38+4 oluyorum ve nedense erken gibi hissediyorum daha beklesek mi diye ama doktorum hayır dedi
Zzynpp Shrdrn Evet çoğu sezaryan 38+0 ve 38+6 ama nedense bana erken geliyor 39 girseydim diyorum ama bilmiyorum
ciwkaymom Shrdrn benim 21 Ocak sabah 7:30 da olacak 🤗 hafif hafif ağrılarım oluyor bazen yürüyemiyorum bile yarın da kan tahlili be nst için doktora gideceğiz