Esmeray_Emine Sude_uzum01 Gebe okulunda diger hamilelerle konusuyoruz bazen herkes dogum yapinca kuafore gidicem sacimi boyaticam sunu yapcam bunu yapcam diyo keske bizimde tek derdimiz bunlar olsa ben dogurunca direk yemek yemeye gidicem 😂
Deryaaa27 Ben 6 haftalık hamileyim aşırı kusuyordum ilaç bile kusturuyordu şuan biraz midem bulanıyor ama kusmadım bugün hic somun ekmek bastiriyor ve birde ayran içmek
MinikTavsanim Sude_uzum01 canım bende kusuyorum progestan içince daha cok kusuyorum etkiliyor beni ama mecburum işte içmeye
Real Sude_uzum01 ins geçer.banada 3.ayda 5.ayda geçer demişti doktor ama geçmedi .normalde 3 aydan sonra geçiyormuş.
Canan06 Sude_uzum01 aynı ben bende oyleydm cnm 20.haftaya kadar ne yemek yiyebldm ne su icebldim sağolsun kaynanam ve annm bakti dolabı açamiyodum allah yardmcn olsun
Real Esmeray_Emine bende öyleydim.herkez offf doğum yaklaştı korkuyorum derken.ben Allahım bı an önce dogsunda yemek yiyeyim diyordum.yuttugum tukurugumu bile kusuyordum.suan deseler ki ikinciyi istememe nedenin ne ilk nedeni bu kusma bulantı derim.
Esmeray_Emine Real ay vallahi beni anlattin bende ayniyim sirf mide bulantimdan dolayi dogumdan korkmuyorum 4 gozle dogumu bekliyorum 😂😂
Sunay10_ Sude_uzum01 ah ben 4 ay kustum resmen ölüyorm sandım çok kötü seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun ama tuzlu çubuk yeşil elma leblebi haşlanmış patates ayva çorba yoğurt ağırlıklı beslen bol su içmeye çalış kustukça vücut direnci düşüyor
Sude_uzum01 Sunay10_ Canım İnan çok zor gerçekten çok şey denedim serum taktırdım yine aynı artık kabus gibi geçmeye başladı sabahtan akşama kadar 🤦🏻♀️Ah ah geçseydi bir
Real Esmeray_Emine hayırlısıyla olsun ins.ben hayal kuruyordum şunu yapcam bu yapcam diye.allab bana bu günleri gösterdi çok şükür.herkese nasip etsin.
Esmeray_Emine Real Aminn guzel dilekleein icin tesekkur ederiz 🤗 Sanada cocugunla saglikli mutlu gunler yasatsin Rabbim 😍
Sunay10_ Sude_uzum01 geçer canım az sabır kaçıncı haftan 3 Aydan sonra azalır emin ol katı yeme sen kusarken çok açıyor Boğaz’ın Benim yara olmuştu hep
Niddy Sude_uzum01 17. Haftaya kadar bende kustum sabah akşam. Su icsem kustum. Bisey yemesem bile kustum. 8 kilo verdim o haftaya kadar. 17. Haftada kesildi şak diye. Şu an 23 haftadayiz hic bulantı yok