Merhaba kızlar öncelikle hepiniz benim ailem oldunuz sizden Allah razı olsun 😍. 38. Haftada kontrolüm var alttan muayene olacaktım. Gittim muayene oldum herşey yolundaydı oğlum saglıklıydı çok şükür fakat bende son zamanlarda bir kaşıntı başlamıştı belli bölgelerde. Muayeneden sonra doktoruma söyledim. Doktor bize açıklama yaptı tahlil alıcam eger yüksek çıkarsa doğumu başlatıcam aksi taktirde bebeginize zarar verebilir dedi ben o sıra pek önemsemedim çünkü oğlum gayet iyiydi. Tahlil verdim öğleden sonra doktor doğumu başlatıcam değerler yüksek dedi. Tabi ben nasıl aglıyorum anlatamam heycan korku tarifsiz duygulardayım tevafukki o gün evde doğum temizliğim vardı. Neyse biz ertesi gün gittik sabah yatışım falan yapıldı rahim agzını yumuşatmak için 4 defa su gibi içecek verdiler ve 2 cm açılmam oldu ben hala gülüp oynuyorum sürekli pilates yaptım merdiven inip çıktım suya girdim ve gece 3 oldu birden suyum geldi açılmam 3 cm olmuştu ondan sonra başladı agrılarım. Daha çok suya girdim yürüdüm çömeldim sabah 6 da tuhaf bi baskı hissettim ebeye seslendim geldi doğum başlamış dedi. Doktorum geldi ıkınmamı söylediler ama nerdeee ıkınma beceremedim😂. Ebe karnıma bastırdı ve kendimi kurbanlık koyun gibi hisssettim bagırışımdan. 3 kez ıkındım ve sabah ezanıyla dünyamı değiştiren ses geldi.. oğlumun sesiydi. Kucagıma verdiler ben kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim. Çok güzel bi doğum geçirdim. Rabbime şükürler olsun bana evlat nasip etti beni ona layık gördü 🤲. Sizlerde hakkınızı helal edin çok uzun oldu. Yazımda yanlışım varsa affola.