Yagmur2020 Bugün dr bebeğim doğum kanalında olmadığını böyle devam ederse sezeryan dedi değişme olasılığı yüksek midir ?27 haftalık
Gurebaa Yagmur2020 daha çok erken bunu söylemesi için. Benim 36 da baş aşağı döndü. Doktor sezaryenci galiba
Tugba_O Yagmur2020 çok erken değil mi. Ben 38 +5 im normal istiyorum bebeğim baş aşağı doktorum daha kesin bisey soylemedi. Yarin muayene olucam artik yarin kesinleşir diye düşünüyorum .
Haticemre21 Yagmur2020 daha cok erken benmde 28 de donmemisti döner daha vaktimiz var dedi 32. De tekrar gittim tabi hâla donmemisti 😅 hareket falan verdi dönmesi için
Gamm Yagmur2020 bence de çok erken 36 haftalık ikiz hamileyim geçen hafta ikisine baş aşağıydı bu hafta birisi yine baş yukarı dönmüş 🤷🏻♀️ Çok değişir daha..
Tugba_O Yagmur2020 doktorun biraz sezaryen yanlısi gibi duruyor. Kimi bebekler 38 de bile dönebiliyor
Drryy Yagmur2020 doktorun çok saçma yaklaşmış bebek 36 ya kadar döner benimki 34 de döndü tamamen tersti sezeryan yanlısı olan doktorlar genelde bu şekilde yapıyor
Meltemkskn Yagmur2020 canım daha çok erken doktorun baya sallamış sezeryan falan şimdiden konuşulacak şey degil ben 28 haftadayken bana bebek kanala girmek üzere erken doğacak denildi bebek bu oynuyor dönüyor şimdi 39 haftalığım doğmak bilmiyor
Aslhntugra Yagmur2020 benimde o haftalarda hep sag yada sol taraftaydi kafasi donmemisti 36. Haftadayim kafasi asagi donmus dedi daha doner erken bence