Esracemre Hanimlar 39 haftalik olduk bugun hala tık yok kiz cocugu beklemez 38 de dogar dediler ama benim prenseste tik yok ne yapsak acaba basina gelen varmi 👼👼
Ahuzd Esracemre 39+1 , 1cm açıklık var , gecen cmt yalancı sancı çektim sadece, bugün doktora gittik , ”1hafta daha bekleriz sonra karar veririz” dedi ki gelmezse sezeryan isteyeceğim artık.🤷🏽♀️
Ebru_H Esracemre ben de 39+4 teyim 1 2 cm açılmam var dedi doktor Perşembe günü karar vercem artık ya suni sancıyla baslatalim ya da sezaryen kararını ver dedi napcam bilmiyorum 🙄
Meeerveunal zhl12344 nolucak bizim bu halimiz bilmem çarşamba son günüm doktorum o güne kadar müsaade etti suniyle başlatacak yoksa
zhl12344 Meeerveunal aynısını banada söyledi 😂 ben Çarşamba değil de perşembe gitmeyi düşünüyorum ama fitil ile başlatacakmış benim de, nasıl olucak acaba ya korku heyecan herşey var haberleselim seninle umarım herşey güzel geçer rahatça doğurabiliriz canım🥰
Meltemkskn Esracemre canım bu Ocak annelerin çektiği nedir bizimkide ses yok dünden nişanım geliyor ne yapsak ki gelmiyor bebeler
Seda_123 Esracemre Ayyy 36 da doktor erken gelebilir hazırlıklı ol dedi sancılar tavan tabi ama ben hissetmiyorum 38+4 olduk yine sancı yüksek hala gelmedi 1 cm açıklık var suyuda sınırda perşembe günü duruma göre yatış yapılacak 🤦♀️
Meeerveunal zhl12344 allah yardımcımız olsun valla inşallah açılmamız bebeğin ilerlemesi güzel giderde normal doğururuz ben ondan korkuyorum saatlerce sancı çekip sezaryen olmak en istemediğim şey. Sizin doğum neden doktor başlatıyo benim kilosundan dolayı geçen hafta 3500 dü 4ü geçerse sıkıntı olur dedi
Esracemre zhl12344 insallah canim ya benimde persembe kontrolum var hadi hayirlisi bi avazda insallah 😊😊
zhl12344 Meeerveunal ya benimde kakasını yapar diye riske girmemek için başlatmak istediğini söyledi 🤭 bende aynı korkuları yaşıyorum canım ya sancıları çekip sezeryan olmak istemiyorum İnşallah çok kolay doğumlarımız olur 👼🏼♥️