Sabah saat 10.30 gibi karın agrım oldu ishal oldum herhalde dedim ki evet karın agrı şeklinde tuvalet ihtiyacım vardı sonra sonra başladı sancım hiç yalancı veya düzensiz değildi 5 dk 1 geliyordum kasılıyordu karnım bugun birşeyler olacak dedım kalktım ev süpürdüm örtüleri silkeledım çamaşır asdım ama ara da yokluyor kızımın karnını doyurdum sancı her geldiğinde çömelip kalktım kedi köpek durusu yaptım baktım düzenli geliyor 3 dk düştü duşa girdi. Temizledim merdiven indim çıktım tekrar sıcak suya oturdum hala direniyorum hastanesiye gitmeye yatamda çekmek istemiyorum gıdecm 3 cnm fln diyecekler diye korkuyorum en son sancı girdiğinde nefes alamadım tuvalet ihtiyacı geldı annem sakın gitme hastaneye git dedi geldim de baktı 5 cm açılma var yatış dedı ayakta kalma hemen odaya geç dedi odada nts bağladılar Dr geldı tekrar muyane etti sen 1.5 saat e doğurursun dedı ole de oldu şükür 1.5 kalmadı 3 sancı vurdu 4 sancı da suyum patladı Dr bağırdım suyum geldi diye baktı 10 cm tam açıklık hemen ekip geldı ıkınmam zor oldu grıp dım nefes alamadım o zorladı 4 5 ıkınmakda çıktı şükür yavrum devlet hastanesi çok memnunum çok yardımcı oldular
Size tavsiyen sancı geldiğinde sıcak su duş oturma yapın merdiven inin çıkın bunlar bana çok iyi geldi evde