Deno Kızlar bugün idrar testi verdim lökosit değerim yüksek çıktı doktora gösteremedim ne anlama geliyor internette baktım enfeksiyonla ilgili olabilir bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı korktum biraz
edak Deno idrar yolu enfeksiyonunuz vardır korkmayın, günde 2,5-3 litre su içmeye çalışın doktorunuza görünmeyi ihmal etmeyin belki antibiyotik kullanmanız gerekebilir. Geçmiş olsun 😌🌸
Selen01 Deno enfeksiyon canım benim 40 küsürlerde, hamileliğimin başından beri var olan birşey. Antibiyotik vs kullandım ama geçmedi tamamen. Acil birşey değil ama süründürücü bişe 😅
Deno edak enfeksiyonla ilgili hiç bir belirtim yok sadece akıntım var o da gebelikte normal diye üstüne varmadım
edak Deno bazen hiç anlaşılmıyor belirtisi malesef ama lökosit değeri normal aralıktan yüksek çıktıysa enfeksiyon var demektir siz ihmal etmeyin. gebelikte idrar yolu enfeksiyonu hepimiz yaşıyoruz ama önlemini almak lazım 😇
Cigdemanne_01 Deno bende idrar testi yaptırdım 2 3 hafta önce doktor direk lökositime baktı ha 2 fazla yokmuş sorun yok dedi ama çok olursa enfeksiyon kapmışsındır acilen tedavine başlamamız gerekicekti dedi sende doktoruna git canım doktorlar enfeksiyondan korkuyolar kötü bir durum bugün git hastaneye
Ftszgn Deno her gün bi kase ev yoğurdu ve 2 adet activia probiyotik er ve üzerine en az 3 lt su içerseniz Allahın izni ile söküp atar