Esraaydn21 Ynmb hakmar market yok ama arastırırm cok teskkr ederm valla yetıskınler bile kullanıyormus onu ya
Esraaydn21 Esrahakan herkes cok begenıyo ama sıddtle tavsıye edenler var :) ben denıcem valla bakalım :)
Esrahakan Esraaydn21 kesinlikle etksii varmış kullanan bi ablam da öneriyordu ama içinde zararlı kimyasal olduğu da kesin yani😅
Esraaydn21 Nml06 cogu arkadas aldım demıste ben de senın gibi dusunuyorm hani saglık ürünü oldu ıcın cesaret edemıorm uc bes degılkı canım :) ıkı katı farkedıyor :) ee en az pısık kremı ıkı kutu almak lazm bırı cantada durur bırı evde 40 50 tl oynuyır valla
Mineyzc16 Bde ben hepsini kullandım pişik olduktan sonra faydaları yok hıç birinin zeytinyağı kullandım 1 gunde geçirdi ama işlem görmemiş zeytinyağı soğuk sıkım bide hametan pişik merhemi oda ıyı ama zeytinyağı kadar ıyı olmadı
Esraaydn21 Mineyzc16 zeytınyag ıyi gelıyormus evet valla ılk hamıellım bılmıorm nasıl olur ne ıyı gelır artık sizden duyduklarım kadarıyla yapcam bıseyler
Bkta Sudokremi de gogus ucu kremini de kirmizibeyaz sitesinden aldim hizli kargoyla geldi fiyatları internettekilern en uygunu nacizane tavsiye ederim ;)
Gkhneminesn Esraaydn21 guvenilir canim ben trendyoldan sureklo alisveris yapiyorum hic bi kusuru olmadi su ana kadar
Esraaydn21 Gkhneminesn sagol canım teskkr ederm bendr alcam galıba cakması yoktur heralde bu urunlerın :)
Gamzeugur23 Esraaydn21 bende hemen hemen herseyı İnternet ten aldım trendyol cok guvenılır cok fazla urun alıyorum orda.
Esraaydn21 Gamzeugur23 ya bende alıyorm da saglık urunu hıcbsey almadım daga önce o yuzden danısım dedm🥰
Busraae Esraaydn21 ben göğüs ucu kremini dolap uygulamasından aldım canım az kullananlar satıyor mesela benim aldıgımı bir kez kullanmışlar sonra gerek duymamıs 10 tlye aldım
Esraaydn21 Busraae aa oda mantıklı aslında mesela ben aldım sudocrm ısıme yaramadı duyelm satarım öle yapab cok vardır ama az kullandım deyıp bos kutuyu glnderırse nolcak :)
Gkhneminesn Esraaydn21 yok canim faturali geliyor zaten gonul rahatligiyla kullanabilirsin ayrica dalin ve mustelanin urunlerini tavsiye ederim gayet basarili
SedaveSusam Esraaydn21 sudocremi ben kendime bile kullanıyorum aşırı iyi çok memnunum kızımda da onu kullanıcam
Esraaydn21 SedaveSusam bende insallah kzıım dogdunda kullanırım valla tersınu söleyen cok az kısı var demekkı herkese iyi gelmıs
Busraae Esraaydn21 yok yok canım güvenilir bir uygulama ki zaten iade etme hakkında var öyle birsey olursa. Bana birkez kullandım demişti gercekten öyle doluydu zaten yogun cok da kullanılmıyor ben 3 haftadır sürüyorum daha yarısı bitmedi
SedaveSusam Esraaydn21 aynen mesela kendime bi kere hametan kullandım yapısı o kadar yağlıki dayanamadım acısına ve yıkadım küçücük yavrum nasıl dayanacak
Esraaydn21 Busraae valla mantıklı bende dolaptan cok sey sattım da bölr seyler almak hıc aklıma gelmedı valla :)
Busraae Esraaydn21 bende canım göğüs ucu kremi baktım cok pahalıya satılıyor belkide çatlamıcak yani herkesin çatlıcak diye bir kural yok birsürü para vericem kalıcak o zamanda dedim en iyisi bu sekilde yapayım dedim 😊😊
Esraaydn21 Busraae anne olmak bunu gerektırır :)) herseyı dusunmek zorundayız valla. senındemı ılk hamıellın
Esraaydn21 SedaveSusam dımı dusun yani bebegın cıldınden nolur ıste böle deneyenlerden ogrenjnce iyi oluyır asla kullanamman gereken seylerı ogrenıyosun