Biranne00 Kızlar tansiyonum 12/7 yada 11/9-11/6 çıkıyor sağlık ocağındaki hemşire yüksek dedi 11/9 ve 12/7 tansiyonu dengelemek için yapılacak bişey var mı?
Nurunilkmucizesi Biranne00 yüksekmiymiş? Doktoruna daniş bence. Kafanafa takma yinede tuzdan uzak dur. İstirahat et , su tüket ceviz ye
Mebos Biranne00 11/9 ise hep küçüğün yüksek normal yüksek demeleri ama 12/7 çıkıyorsa genel olarak tansiyonun iyi demektir doktoruna bi sor istersen yada 1 hafta düzenli ölç benimde sağlık ocağındaki öyle dedi 13/7 idi birde yüksek dedi sonradan 1 hafta baktım hiç yükselmedi 12/7 çıktı kontrol altında tut ölçme aletin varsa
Biranne00 Ozgee11 doktora her muayene gittiğimde normal dedi aksi bişey söylemedi ama bugün hemşire öyle deyince şaşırdım gebelikte de tansiyon yüksekliği iyi olmadığı için endişelendim doğrusu
Mebos Biranne00 öyledir inşallah canım benim o anlıktır yani aşı vurulmuştum ondan sonraki gün öyle oldu doktorda kontrol et demişti ama normale döndü
eglhnztrk Biranne00 canım kaç haftalıksın? Ben 36+6yım. 12.8 e 7.4 cıktı, sabahtan beri geçmeyen başımda bi doygunluk ağırlık vardı ama. Doktorum da takip et şikayetlerin yarına kadar devam ederse gel dedi. Normalim 11 lerde geziyo en fazla benim de.
Biranne00 eglhnztrk 18+1 haftalık hamileyim canım benimde başımda ağrı var ama migrenden olduğunu düşünüyorum şuan