ocakannesi kizlar ha dogrudum ha dogurucam derken geri gelen migde bulantima ne demeli 2 gundur mahvoldum zaten cok agirlastim ustune birde migde bulantim cok fazla ve dogumla ilgili gic bir belirtim yok sizce ne olabilir🥴
Jijiyan ocakannesi bebek kanala girerken kimilerinde mide bulantısı oluyormuş hadi hayırlısı doğuracan galiba 😃😃
Melis1226 Ben de ayni durumdayim son 7 gun gunduzleri ozellikle asiri midem bulaniyor karnim asiri sert ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ama bebek yukarda sanki agzimdan cikacak neredeyse 🙊
FlkNaz Ben kus kus ölüyorum midem sürekli bulanıyor ama ne açılmam var ne sancım 🤦🏽♀️ Ne yapsam işe yaramıyor
Milos Canım mide bulantısı kasılmalarim başlatıyor bu da doğum geldi demek gzounaydin darısı başımıza 😍🤣
ocakannesi Milos Ay Allahim nasil icimi rahatlatiyosunuz anlatamam bir an once artik kavusayim istiyorum insallah sizinde oyle olur😍❤️
Melis1226 Kizlar bugun nst de sancim cikti 60 larda 80 de baya da var ama hissetmiyorum yani hafif adet sancisi seklinde bakti aciklikta yok son tarih 20 ocakti sizce bekler mi gununu 🙊