Ozgee11 Arkadaşlar çatlak kremi olarak temiz içerikli ne önerirsiniz ? Ben Hindistan cevizi yağı aldım ama sanırım tek başına yeterli olmaz. Tecrubelier fikir verirse sevinirim
Yildizim Ozgee11 Hindistan cevizi yağı kıllanma yapıyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Ben sabahları bebek yağı akşamları da Lireac kullandım ve hiç çatlamadan doğum yaptım😊
Prensesinannesi_ Ozgee11 her banyodan sonra lierac kullanıyorum bende badem yağıda çok iyiymiş diye duydum önemli olan nemli tutmak zaten
Htcmhmt İçeriğini tam bilmiyorum ama bir youtuber ın önerisiyle palmers çatlak önleyici losyon almıştım. 39 haftalık oldum çok şükür çatlamadm.
rumeyssa Ozgee11 canım catlayan biri olarak sana nerelere sürmen gerkeiyor söyleyim :)) :)): :)) bacak arası kalça göğüs vee tabiki karın ama özellikle karının alt tarafları ilk oradan başlıyor cünkü :)
Yildizim Ozgee11 karın, bacak, popo😂 o zaman doktorum 20. Haftadan sonra başla demişti o zaman başlamıştım😊
Simge_92 Ben 31 haftalığım enway in nemlendirici losyonunu kullanıyorum birde kantaron yaği kullanıyorum hiç çatlamadım daha
rumeyssa Ozgee11 bio oil kullandım şuan da freioil kullanıyorum ama çatladım :// 10 12 haftada falan başlamıştım 28 haftada catlamaya başladım
Saraalp Ozgee11 14. Haftadan itibaren lierac kullandım hiç aksatmadan, 2 hafta önce Doğum yaptım, hiç çatlak olmadı, göğüslerimede kullandım bu arada
rabnaz6822 Ozgee11 Hindistan cevizi yagı,kakao yağı ,badem yağı bu üçünü karıştırıp sürüyorum bazen de johnsons bebek yağını sürüyorum sabah akşam 💁🏻♀️