Eded 10 haftalık hamileyim bebeğimi haftaya görcem inşallah heyecanlıyım 🤗ve tedirginim. Gün geçmiyorki düşük haberi almayalım sanırım bundan, tabi herşey Allah'ın takdiri.
PasaninAnnesi Biz de 10+5iz 👼 pazartesi randevumuz var icerde ki yaramaz acaba napıyo nasıl 😍 cok korkularım var özellikle burda hep bebeğn kalbi durdu yazilarini okudukca zaman gecmiyo pazartesiyi zor edicem 😢
Dileksen PasaninAnnesi Evet o korku bitek bendemi diyordum bende Rabbim ins sagliklica kucagimiza aldirsin
sercen PasaninAnnesi ayyyyy cnm bende öyleyim yeni 9 haftalik oldum burda gördükçe mahf oldum kesin psikolog yardımı almalıyım korkuyla okuyorum yorumları yeter kimse yazmasın lütfen🙁(
ozgulahmet Bende 10+5 günlük hamileyim özel nedenlerden dolayı hastaneye gidemedim hala bi ay sonra falan gidicem bebeğim için herşey yolundadır inşallah
Eded ozgulahmet eskiden uzun süre gidilmezdi belkide en sağlıklısı budur inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar
HaticeTygnTpc 10+4 w 😊 Perşembe günü kontrolümüz var çok heyecanlı ve sabırsızım çok merak ediyorum yavrumu bu haftalarda hareket etmeye başladı inşallah ultrasonda bizede gösterir ölürüm onaaa 😍🤗🤗