serabistan Endişeler ve vücudumuzu dinlemeler arttı mı Ufaktan panikle heyecan arasi karmasik duygular icindeyim siz de durumlar nedir? şikayetçi olduğunuz değişimler var mi? Doktorunuz cati muayenesi yaptı mi?
Sabihay serabistan çatı muayenesini 39da yapıcam dedi. Heyecan çok fazla var🙂 cuma günü rahim ağzına bakacak Dr yumuşama veya açılma başlamış mı diye. Sonra nst ye gircem ilk defa 🙂
Dogabebek serabistan Benim doktorum cati muayenesini 38. Haftada yapicam dedi. Heyecan korku merak hepsi bir arada. Bol bol dinlenmeye calisiyorum ama gece uykulari biraz sikintili oluyor. Sizde de oyle mi? Bu arada bebisinizin kilosu nedir?
Snmsnmz serabistan duygu karmaşası bende de var. 37. Haftadayız. Bugün çatı muayenesi oldum.. Hiç korkulacak birşey yok saniyelik ve acısız birseymis😊
rmysaa06 serabistan sağ göğsümün altı çok ağrıyo ve şişti biraz . Göğüs ultrasonu yaptılar kemiklerimde ezilme varmış karaciğerim biraz yukarı çıkmış doğum sonrası düzelir dedi . Birde sabahlara kadar bitmeyen mide yanması var .. Onada tek iyi gelen şey polo şeker
Dogabebek Sabihay Simdiye kadar nst ye almadi mi doktorunuz ben 32. Haftadan beri her muayenede giriyorum.
Sabihay Dogabebek geceleri ben de çok sık uyanıyorum. Özellikle tuvalete çok sık kalkıyorum 🤣 bebeğimin kilosu da 3300😊
serabistan Dogabebek gece uykularim 32.haftada basladi bolunmeye surekli tuvalete gidip gelmekten uyuyamaz olmuştum ve hala öyle Bana da 38.haftada yaparız çatı kontrolünü dedi bekliyorum bakalim
Dogabebek Sabihay Beni bazen tekmelerle uyaniyor minnakim😍 masallahi varmis bebisinizin bizimkide 3100 olmus bu hafta. Cok sukur atlattik kritik donemi bundan sonra gelselerde hazirlar Allahin izniyle 😁
Sabihay Dogabebek aynen canım çok şükür. Benim 28.haftamda erken doğum riski oldu çok endişelenmiştim. Şimdi Dr da doğsa bile hazır bebeğin dedi içim Okadar rahatladı ki valla🙂 28den beri hep bi korku vardı.
Alperbaby 37 haftaliğin son günündeyim bugün. Yarın 38. Haftama giriyorum. İlk defa bu sabah ateş basması yla uyandım . Ter bastı beni sonra degistirdim üstümü. Yine terledim En son kalktım duş aldım. Yine ... Bugün Sağlık ocagina gittik askılı giyip çıktım. Böyle bişeyle ilk defa karşılaşıyorum. Ateş basması olur derlerdi gerçekten anladım 🔥🔥😆😅 umarım bundan sonraki haftalar böyle geçmez. Gerçi doğumuma bir hafta kaldı. Sezeryan olucam . Bebeğim 3118 gr
serabistan Alperbaby ateş basmalari bende de var özellikle geceleri kan ter icinde kalkıyorum su gibi terliyorum
NergizGuney Benimde 3 gündür kramplar ve adet sancısı gibi ince ince sancılarım var,bugün muayeneye gittim başını kanala sokmaya çalıştığı için krampların oluyo seni doğuma hazırlıyo artık dedi istediği zaman gelebilir dedi,3140 grdı benimde🙂
serabistan NergizGuney bel agrisi da yaşıyor musunuz ben bildiğin bel fıtığı olucam diye korkuyorum o derece bel ve cati agrim var
NergizGuney serabistan evet bel ağrım da oluyor kalçamda sürekli kramplar var ama 37 haftadan sonra normal sağlıkla gelsinler🙏🏻
Glsnn01 Dün kontrolde 2 cm açığım çıktı sabaha kadar yatırdı sabah 3 cm olmuş eve geldim şimdi suni sancı vermek istedi kabul ermedim 37+3 oluyoruz erken değil mi sizce de ya
Svcnn Glsnn01 bence haftanz guzel arkadasm 37 haftalik dgum yapti hcbir sorunu olmadi sukr bebegn kilosuda yerndeyse iyi bnce
Dogabebek Glsnn01 canim suni sanci konusunu ben doktorumla gorustum. Kesinlikle vermiyor ve onermiyor. Kas dokusunu cok zedeliyormus. Ve suni sanci verilen bi cok gebe sezeryana alinarak sonuclaniyormus. Normal yapanda var ama 2. Dogumlarinda normal mumkun olmuyor dedi. Tabi her hekimin kendi dusuncesi bazi konularda ayrisabiliyorlar.
Aysen Bende 38 oldum bebeğim 3438gr .Dogum pozisyonunu almış ama kanala girmemiş henüz dedi ve açılmamda yok .Haftaya yeniden kontrol var açılma olmazsa bebekte büyümeye devam edicek sezeryana yönelebilriz dedi.Normal olmasını istiyorum ama bakalım vakitte daraldı iyice 🙏
Glsnn01 serabistan bana da öyle dedi ama suni sancı vereyim diyor bende bekleyim diyorum kararsizim yarın bi daha gidicem bakalım dua edin bana da 😊
serabistan Snmsnmz ne soyleniyor cati kontrolü esnasında Bana da haftaya yapacagini söyledi azcik cekincem var tabi😀