Aybuke_veli Haftaya hasyenye gidicem 35 oluyoruz ağda yapıp gitmek istiyorum özel bölgeye kople bacağa ama çok acıyor onun için krem kullansam Bi sıkıntı olurmu siz nasıl yapıyorsunuz 😣
Sweetblonde88 Aybuke_veli o kremler gebelikte kullanılıyor mu emin değilim doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim.
Busra5341 Aybuke_veli bende burda bekliyim ayni seyi dusunuyordum agda hic yaptirmadim yaptirip rahat edeyim diyorum son haftalarda cok hassaslasiyormus acaba sursem nasi olur dye dusunyordum 🙈 gercekten hersey bize zor
30ekim19 Aybuke_veli ben koltuk altımı ve üst bikiniyi alırken anestol adlı bi krem kullanıyordum ama yarım saat gibi beklemek lazım etkili oluyordu tabi ama hamilelikte kullanımı nasıl bir bilgim yok
Aybuke_veli Fasulyeninannesiii sprey de sıkıntı olmaz diyorlar ama bilmiyorum dondurucuya sprey de kararsızım of valla her şey kadınlarda var doğum ağda acı hepsi bizde napıcaz şaştık valla 😣🙄🙄
Aybuke_veli Busra5341 önce bacaklarımı alırken ağrı yoktu şimdi dayanamıyorum çok ağrıyor allahın izniyle Bi doğum olsaydı 🙄