Merhaba hepinize güzel anneler benim hikayem 39+5 akşamı sancı ile başladı. Sabahtan akşama kadar süren Bi sancım vardı ilk önce adet sancısı gibi başladı sonra dayanılmaz hale geldi ama ortada ne nişan ne de suyumun gelmesi vardı. Gece acile gittiğimde 2 cm açıklık oldugunu ama doğum için yeterli olmadığını söyledi ebe hanım. Eve döndüm ve ertesi gün nişanım geldi sancılar hala devam ediyordu. O günde sancıya dayanıp ertesi gün yani 40+0 da 10.30 da hastaneye gittim. Kontrolde 3 cm açıklık oldugu ve sancım oldugu için yatışım yapıldı. Saat 10.30 dan 12. 30 a kadar 5 cm olmuştu açıklığım fakat ondan sonra açılmam durdu. Suyumu da patlattılar. Ne yapsam ne etsem de açılmadı daha fazla zaten bebeğin kafası yukarıdan aşağıya da inmedi saat 15.00 da suni sancı aldım doktorum 1 saat daha bakalım açılman olmazsa seni böyle bekletemem dedi ve 16.15 de dayanılmaz sancılardan yoruldum ve sezeryanı kabul ettim. Ve mucizem kırmızı balığım oğlumm 16 35 de dünyaya geldi😍 tabi odaya çıkınca artı olarak bir de dikiş sancısı çektim. Resmen hem normal doğum hem sezeryan sancısı içinde kıvrandım 🤷🏻♀️ ama sonucun da Rabbimin emaneti kucağımdaydı🌺 size tavsiyem son raddenize kadar sancınızı evde çekin 6 7 cm olmadan hastaneye gitmeyin. Rabbim sizleri de sağlıcakla kurtarsın yavrularınıza kavuştursn❣️