Sinemm Selam kızlar 29+6günlük gebeyim hergun nerdeyse muz yememe rağmen ishal oldum sizce ne yapmam gerekir tehlikemidir bebeğim için sizlerin oluyor mu böyle korktum😳
EserNagihanSnmez Bende de var canım doktor magnezyum ilacımı günde 2 ye çıkardığı için oldu ama sende sebebini mutlaka doktoruna sormalısın. Kullandığın vitaminlerin yan etkisi oluyo genelde ama tedbirli olmak lazım
Sinemm EserNagihanSnmez Hımm bende günde 1 içiyorum cnm1 hafta sonra kontrolüm var daha yeni ishal oldum 1.2 güne geçmezse sorim o zaman çok teşekkür ederim bu arada magnezyum ve kan ilacı kullanıyorum vitamin kullanmıyorum :/
KeriminAnnesi Sinemm kan ilacı ve kalsiyum ilacı 2 3 defa kullandım ishal başlayınca araştırdım haplardanmış zaten ilaç kullanamıyorum ağzıma koyunca midem kalkıyor kullanmayı bıraktım yani geçti bide koyu renkli ishaldi
Sinemm KeriminAnnesi aynen koyu renkli ishal bakalım biraz takip edim dün gece oldu bugünde olursa doktoruma danışırım teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
ZeynepFatih Canım kesinlikle su kaybetmemen gerekli bol bol su iç ve patates haşla limon tuz kolayla birlikte tüket doktorum bu şekilde geçmezse enfeksiyon bölümüne gel demişti eğer geçmezse git mutlaka geçmiş olsun 🙏
Sinemm ZeynepFatih sağol canım benim heralde ben telaş yaptım iki kere öyle oldun daha olması inşallah devamı gelmez sagolasin
Sinemm Handeaslan616139 sadece iki kere ishal olarak çıktım su an bisey yok ne riski varki ilk aylar da olmuştum doktorum bebeğe zararı olmaz demişti cnm