Mryslny Arkadaşlar siz en çok nezamn acımaya başladnz. 2 gündür mutfaktan çıkmıyorum 😅 normalde beslenme saatim dışındayım 🙊
Deletedmom317 Mryslny ilk üç ay kusmadım ama tiksindim herseyden. 20. Haftamdayım yeni yeni açıldı iştahım
Ask_H Mryslny tam anlamıyla 20 li haftadan sonra yeme içmem düzeldi önceki haftalarda istesem de birşyler yiyemiordm öylr... iştahım Da 22. Haftada açıldı... şimdi de 23+6 haftalığım
Kbraynss [silindi] bende aynıyım saat başı diğil on dakikada bir ben 11 haftadayım şaşırıyorum kendime ☺️
Ozzzgeee Bnde 11bhaftalığımm 3 kilo verdm ama karnım cıkmaya basladı pantalonlarm denk gelmiyor sıkıyor szde de bn gbi erkenden karnı cıkan oldu mu 🤭
Bebisim12345 Ozzzgeee benimmmmm bilgin bayabi karnim var😅 iç karni genis olmayanlarin hemen cikiyomus oyle duydum
Ozzzgeee Bebisim12345 genelde cogu kişi 4.aydan snra cıkıyor falan demişler de bnde ddm bende mi anormallik var acaba dye düşünmüştüm 🤣
Vildan457 9+6 bugün benimde bulantı ve kusma yok ama mide yanması çok var o yüzden çok yemekten korkuyorum.Kilo almadım. Bu kadar erken mide yanması olması normal mi sizlerin de başına geliyor mu acaba ?
Bebisim12345 Ozzzgeee yok yok kiz bizde anormallik 😅hamileyiz biz ilk aydan belli ediyo bizimkiler😅😅😅😍😍😍