Bsra_aksoy Merhabalar. Kızıma isim bulamadık hazırlık yapcz ve daha ortada hiç birşey yok 🤷♀️😁 Yardımcı olur musunuz Sizden bu konuda destek bekliyorum ❤️🥰
MzyynSrctn Bsra_aksoy bizim bebek cinsiyet belli değil ama kız hissediyorum erkek içinde düşündüğüm isimler var da hiçbir isimi eşime beğendiremiyorum😒 Tuana , Alya , Mina , Esila bunların hepsi çok hoşuma gidiyor ☺️
Mrs_erkan Bsra_aksoy biz de kiz isminde cok zorlandik. Ama benim taa yillardan once sevdigim bir isim vardi “Zehra”. Esim ilk baslarda istemiyordu ama onda karar kildik. Simdi yeni isimler cok komik geliyor. Hepsi yabanci ismi gibi. InsAllah guzel bir isim bulursunuz siz de. Isim karaktere cok yansiyor o yuzdn dogru karar vermek lazim
Misssimsek Gerçekten oyle isim.konusu çoook zor. Biz bu isi kayınpederime bıraktık sen bul diye oda hiç karışmak istemedi ama sorumlulugu ona verdik bakalım ne isimler bulacak. Şimdilik kızımız olacak gibi sonradan karar degistirmezse🙈 ben zaten bu yeni moda isimleri hiç sevmiyorum kayinpederimin bulduğu isimlerden içimize sineni seceriz insallah 😊
Bsra_aksoy Misssimsek MaşAllah valla ne iyi kayınpeder o . Bi benimki iyi değil herhal de adam hamile olduğumu bile unutuyor 😁😁 sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Reyhan2805 Biz de yeni karar verebildik. Ahsen koyacağız. Bunun dışında erva, ebrar, Rüveyda, Azra gibi isimleri de düşündük ama Ahsen daha çok içimize sindi.
Bsra_aksoy Reyhan2805 hepsi birbirinden güzel insan çıkamıyor içinden 🤷♀️ Adı ile yaşasın İnşAllah 🤲
Tugceonal Merhaba ☺️ Gerçekten çok zor karar vermek bizim oğluşumuz olacak ama kız olsaydı Alin ya da Rahil isimlerinden birini vericektik 🥰 İkisinin de anlamı güzel olduğu için 😍 Alin ; asil,zarif, kibar Rahil ; Allah’ın sevimlisi ( Hz. Yusuf’un annesinin adı )
Bsra_aksoy Tugceonal çok teşekkür ederim İnşAllah minnak bi kzıınız olurda istediğinizi koyarsınız ☺️