Rahmeli58 Amin inşallah canım ne güzel benim gibi böyle 2 ve üstü oğlu olanların sonra kız çocuğu oldugunu duyunca cok seviniyorum sizin adiniza biliyirum çünkü insan çok istiyor o kadar erkek evlattan sonra bir de kız evlat.. Ben 3. Oğlumda baya et yiyordum tiksinme olmamıştı ama öncekilerde kıyma kokusu et kokusu çok fena yapıyordu benim 3.nün tüm belirtileri kız gibiydi direkten mi döndü anlamadım🤭 şaka bir yana o kadar çok istiyorum ki kızımın olmasını yani tarif edecek kelime yok.. bende bunda genelde her yerimden aldım gibi kilo özellikle kalçalar ve karin gibi sanki kalçalarım sallanıyor gibi geliyor ben her hamilelik öncesinde zayıftım ama diğerlerinde kilo konusunda böyle hissetmiyordum. Doktor 13 haftalıkken karnımın sağ tarafından ilk baktı sonra ben bebeği görmenin heyecanına düştüm dikkat etmedim sağdan bakarsa bebek solda mi oluyor ? Birde kızlarda kaşık ağrısı olurmuş bende baya oluyor ilk başta baya bi sol kasık ağrımıştı sonra çok az 1 2 gün sağ kasık ağrıdı sonra ikisi birden sendeki ağrılar nasıldı?