Busra_0 kızlar merhaba bende 9+1 hamileyim.. sol kasigima arada sanci giriyor.. bel agrisi olmuyo , bende solumda hissediyorum bebeği. surekli turşu çubuk kreker ve susamlı simit canım çekiyor.😊 daha cinsiyeti öğrenmemize zaman var..
Nurcanozturk Busra_0 ben bi kere rüyamda simit gördüm o derece canım istemisti. Sabah uyanınca kahvaltıda yedim 😂
Minisveannesi Damlapilatin daha hamıle oldugunu ogrenmeden karnım segırmeye basladı hatta daha net gorebılmek ıcın tv kumandasını koyardım kalp gıbı acık ve net atar segırırdı karnım. Bu durum karnım buyuyene kadar devam ettı ama ılk haftalarda daha net bellı olurdu
Ozlm9792 Prenses001 14 haftalık Ken mi küçük dedi ne biliyim. Erkek olanlar 12 haftada bile ögreeniyor bnce kız gibi içime dogdu bakalım saglıklı ve hayırlısı olsun cnm
Mervettas Prenses001 karnıma bakanlar ben ne olduğunu söylemeden hemen oğlun mu olacak diyor ama bebeğim kız. Vücut yapısıyla mi alakalı nedir çözemedim.🤷🏻♀️
Prenses001 Mervettas bencede vücutla alakalı herkesin karin şekli ve karin kasları aynı olmuyormuş bu yüzden hamilelikte daha yuvarlak veya yayvan olarak büyüyormuş kaslarla alakalı yani
Nurcanozturk Benimde erkek bebişim olucak. Normalde tatli yersin diyorlar ama ben ilk zamanlar hep ekşi ve acı yedim. Özellikle tuzlu limon çok yedim. O yüzden ye tatlıyı çıkar hakkıyı lafı her zaman tutmuyor 😂
Prenses001 Happy46 egemen cihangir bunlarda hoş 😊 benim ilk ikisinin arasında 16 ay var çok.kisa çok zorladı benimkiler erken bence sizde geç kalmışlık yok 🙈 şimdi 3 ole 4 numara arasında doğduğunda 20 ay olacak 1 numara 6.5 yaşında 2 numara 5 gün sonra 5 yaşında 3 numara 14.5 aylık şu an 4. doğduğunda biri 7 diğeri 5.5 diğeri 20 aylık yani 2 yaş diyebiliriz olacaklar 4. Temmuzda doğacak hayirlisiyla Allan nasip ederse
Happy46 Prenses001 Maşallah Subhanallah 💙Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah.benimkilerin arasında 8 yaş olucak 😁bakalım nasıl olucak. Egemen ismi güzelmiş çok teşekkür ederim
Nurcanozturk Birde erkek bebekte göbek top gibi olur yayılmaz derler eskiler beni gören çoğu kişi de oğlun olacak demişti tabi bu da batıl inanç Allah sağlıkli bebekler nasip etsin isteyenlere 😊
merve6106 Nurcanozturk bende rüyamda simit gördüm kocama söyledim köydeyiz ilçeye giden tanıdıkları aradı getirtti yedim büyük susamlı tatlı tadında simit getirdiler benım istedigim daha küçük tuzlu susamlı sokak simidiydi genede yedim 😂😂😂🤣🤣🤣
Prenses001 Happy46 Rica ederim ne demek 🥰🌸Amin cümlemizinki hayırlı evlat olur inşallah 😊 valla buda erkek olursa diye en başından düşündüğüm isimlerden egemen ve cihangir banada egemen daha iyi gelmişti hayırlısı olsun 🤲
tubaemrah45 Karnım sivri ve aşırı kıllandı et canım çekiyor suan bıle 😂 gobeğıme bugun ağda yaptırdım hatta 39. Hafta olunca yaptırdım meme uçlarım karardı.Burnum sıvreldı yanlardan hiç kılo almadım ama sonuç KIZ 😂
hlleda tubaemrah45 sendeki belirtilere ek bende sivilcelenme çok oldu 😊 12+4 te doktor kız hissediyorum demişti ctesi randevumuz var o zaman kesin belli olur inşallah bekliyoruz 🥰
04052016mh Hlyyldz ayy hadi bakalım bana da haber verir misiniz çok merak ettim 😊 doğru mu değil mi diye etrafta herkes öyle dediler bana sinir konusunda
Hlyyldz 04052016mh ama benim daha cok var suan 9 haftaligim bakalim erkenden derse doktor yazarim tabiki